SPAR Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SPAR Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-08
Nem szerettem ott lenni, állandó volt a hajtás és a számonkérés pedig így is 2 ember munkáját csináltam napról napra. Már jóhogy nem azt akarták befolyásolni, hogy mikor mehetek ki pisilni. Borzasztó az egész de ahogy hallom ez máshol is így van.
2017-10-22
A beosztas kiszamithatatlan a fizetes keves a fonok rossz. sztem ezzel mindent elmondtam ami lenyeg.
2017-10-10
Diákoknak is jó lehet van rugalmas munkaidő meg az órabér se olyan rossz. Plusz tele van segítő emberekkel.
2017-09-20
Minden nap tele van nehézségekkel pörgéssel hajtással. Mostanság javult a fizetés de még mindig nem valami magas. A munkatársaim szeretem csak igazán, meg hogy közel van a lakásomhoz. Amúgy elég gyenge cég.
2017-08-10
Nem tartom egy jó választásnak ha valaki ide akarna jönni. Stressz fokozott hajtás alacsony fizetés. A megbecsülés nulla a terror néhány helyen nagyon fokozott. A munkatrási állomány is eléggé változó csak szerencse kérdése hogy ki meddig bírja a helyre ahol került. Talán annyi könnyebbség hogy van, hogy az átkérések miatt meg lehet menekülni valamennyire. De ez is csak szerencse kérdése.
2017-08-09
A logisztika egy kész rémálom nagyon számít ki kivel van jóban, amúgy meg egy széthúzó szemét banda. Ha nem vagy a megfelelő emberrel jóban akkor jól megszopatnak. Minden rugalmatlan régimódi. Sok a stressz a súrlódás a veszekedés. Utalok itt dolgozni, már nagyon erősen gondolkozom a váltáson.
2017-07-21
Az egész egy trágyadomb. Vidéken dolgozom egy nagyvárosban, de a 8 óra az legalább 10, a főnök mindenkit hülyének néz és nagyon kevés pénzt is adnak még mellé. Annyira kevesen vagyunk hogy fizikai képtelenség annyi dolgot megcsinálni mint amit kellene erre jön az ügyeletes tiszt és jól kimossa az agyad, leoszt és okoskodik. Hát jöjjön akkor és egyedül vigye az egész boltot ha ő ennyire tökéletes! Így is összeteheti a két kezét, hogy még van olyan ember aki hajlandó a keze alatt dolgozni mert én többet hálistennek már nem fogok. Előbb vonulok be apácának minthogy mégegyszer valamelyik üzletükbe is betegyem a lábam!
2017-06-14
A nagy csalad semmit sem jelent ott vernek at ahol csak lehet a fonok meg csak a nyallereknek kedvez
2017-06-13
Nagyon hajtani kell és a munka is változatos mikor hol kell beállni és dolgozni. Be kell tudni illeszkedni és akkor jó lesz a csapat bár a főnök néha indokolatlanul is szívózni szokott ha éppen szar napot fogott ki. De a pénz tűrhető, nem olyan rossz hely ez.
2017-06-12
Itt már mindenki ért mindenhez annyira sokfelé kell szakadni. Persze 4 munkát egy fizetésért csinálj, ha többet akarnál miért nem tanultál? Borzasztó hozzáállás!
2017-06-10
A főnök hülyének néz és még hajt is kegyetlenül. Dolgozz 3 másik ember helyett...
2017-05-21
A fizetés még talán az elégséges kategóriát megüti. A környezete rendezett szerintem jobb, mint a Tescoban. A kollégák nagyon jók jó csapatunk van. Továbbképzéseken is részt lehet venni, ezzel lehet előrelépni.
2017-05-10
Régóta gondolkozom már azon, hogy itthagyom a francba. Teljesen hülyének néznek! Mivel nincs elég dolgozó, ezért minket hajtanak folyamatosan, allandó túlórák alig lehet pihenni. DE persze megy a családos duma hát hogyne! Most volt fizetésemelés de ez még mindig kevés szerintem. Arról ne is beszéljünk, hogy folyamatosan csúsztatgatják a túlórát, meg a kifizetés is sokszor késik!
2017-04-21
Összetartó és segítő munkatársak dolgoznak a cégnél. A fizetéssel is megvagyok elégedve, korrekten kifizet a cég. A főnökök is korrektek nem basztatnak feleslegesen. A munkavégzéshez minden adott most lett az üzlet modernizálva. Közel van a lakásomhoz nekem is pozitív.
2017-04-11
Van rosszabb és jobb is mint a Spar. A pénztárosi munka pl nem rossz, de az árufeltöltés az keményen igénybe veszi az embert és nagy felelősség és szorgalom is kell mert amúgy könnyen kiraknak bárkit vagy a többiek kiutálják.
2017-04-10
Nagyon túlhajszolnak mindenkit kevesen vagyunk sose tudok végezni a munkaidő leteltével kicsit mindig rá kell húzni. Ami talán pozitívum, hogy ezeket kifizetik és nem lecsúsztatják, de ha megint elegen leszünk szerintem ez fog újra menni. Amit nagyon szeretek azok a munkatársaim normális és nyugodt környezetben tudok dolgozni.
2017-03-15
A vagyonőrt be se akarják jelenteni szinte semmi pénzt nem fizetnek próbaidő után van talán bejelntés meg fizetésemelés. De csinálni kellene a bolti dolgozók munkáját is, intézni a kocsikat, kosarakat stb. Nem érzem ezt így korrektnek! Nem ajánlom nekem se kell!
2017-03-12
A főnök nem értékeli a munkát és úgy bánik az emberrel mintha a szolgája lenne a melós. Ez sok súrlódást és nagyon sok felmondást okoz!!
2017-02-01
A munkakörnyezet nagyon szép rendezett, tiszta, átlátható a dolgozók számára. A fizetéssel meg vagyok elégedve, mivel hallom, hogy vannak silányabb helyek, ahol nagyon rossz a fizetés. Az én főnököm nagyon rendes, barmikor számíthatok rá. A kollégák egy része néha fura, de én dolgozni járok a boltba, nem itt választom meg a barátaimat. Az embernek a munkája, tapasztalata, tudása szerint van esélye előrelépni, de azért tenni is kéne valamit, dolgozni keményen.
2016-11-22
Nagyon sok függ attól, hogy az ember melyik üzletbe melyik boltvezető alá került. Az enyém kibírhatatlan volt, utáltam is nagyon mint egy mini diktátor. Nagyon hamar el is váltak útjaink, csak az a gáz, hogy az emberek miatta mondanak fel sorban abban az üzletben.
2016-10-06
A vezetést nem érdekli más véleménye vagy kérése csak dolgozz légy tökéletes végezz egyszerre 3 ember munkájával, de legyél közben 5 helyen. Túl magasak az elvárások mindenki túlterhelt és fáradt. Cserébe meg ugye a fizetést tudjuk, hogy mennyire jelentéktelen. Senkinek sem ajánlom mindenki kerülje őket!
2016-08-27
Pénztáros vagyok. Nem volt olyan kategória, ha jól láttam. Nem jó a fizetés, de azt én vállaltam és jelentkeztem, de az hogy többször késik a fizu, no azt nem.
2016-06-19
Nem rossz vezetőség a csapattal nagyon elégedett vagyok. A fizetés megfelelő még most a környezet is viszonylag tiszta. A boltvezető is elég rendes és részt vesz a mindennapi feladatokban.
2016-05-21
Biztos munkahely ugyan de hatalmas a hajtás mindenkit kegyetlenül túlterhelnek bár ez a melóshiány miatt van. Jó fizikummal és állóképességgel kell rendelkezni műkörmös kisasszonyoknak nem ajánlott!
2016-01-21
Van melegkonyha, baromi jo. Sokan idejonnek enni. Egyebkent a fizu is korrekt, mondjuk ez videk
2015-12-16
A penz csak egy picivel van a minimalber folott ez nem nyugoz le. hiaba rendes mindenki attol se a fizetesem nem tobb de a munka nem kevesebb. elorejutni is csak a seggnyalok fognak ami megint csak bicskanyitogato. Nem ajanlom.
2015-10-14
A fizetes semmire se eleg a fonokok semmihez se ertenek csak benyaltak magukat ugy kerultek oda. Nem igazan tudom ajanlani csak vesz esetere.
2015-03-06
Boltok körül a legjob. A pénz talán kevés, de többihez képet jó, időben fizetnek, minden baromi tiszta, jó a minőség.
2015-03-01
Viszonylag korrekt a cég, mostanság már talán béremelés is van. Sokat kell dolgozni, magas az elvárás, de a légkör nem rossz a munkatársaimat pedig szeretem.
2015-02-13
videki boltan rakodok, jo
2014-10-26
Elég korrekt kis fizetést kapok, a juttatások nagyon jók, de sajnos a családommal nagyon keveset lehetek. A szülésem alatt tisztességesek voltak, mindent időben adnak, nagyon fegyelmezett társaság. Nekem a biztonság a legfontosabb, illetve a körülmények is. Komoly biztonsági őrök vannak, az öltözködési lehetségek is korrektek, bár az öltöző kicsit kicsi. A kollégákkal is nagyon jól kijövök, nagyon kedvesek, pénztárosok vagyunk. Nem tudom, hogy máshol milyen lehet, de minden más SPARban is hasonló rendezettséget látok.
2014-08-18
Sopiban a spar a legjobb!!
2014-08-05
itt jo a tarsasag, van porges de birjuk. a vevo elegedettsege sokat ad
2014-05-22
KEvés a szabadidő, egyébként korrekt. Túlórát fizetik
2013-09-25
A központban elég stresszes, hajtás van. Az jó, hogy az anyacéggel szoros kapcsolatot lehet tartani, így a fejlődési lehetőség biztosított
2013-05-24
Én nő vagyok, és a családommal kevés időt tudok tölteni. Szeretem, hogy időben van beosztás
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Bicske, SPAR út 0326/1.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. több mint 20 éve van jelen Magyarországon, ez idő alatt az egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi lánca lett. Az országban jelenleg több mint 400 Spar egység üzemel. 2004 óta saját húsfeldolgozó üzeme található Bicskén. 2012 óta kiskereskedőknek van lehetősége franchise programjához csatlakozni.

Vélemények más cégekről