JAKO Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

JAKO Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-08-29
HA tudsz nyalni ha szeretsz a semmiért hajtani, kidolgozni a beled, imádod ha nem vesznek emberszámba ez 100%-ban a te helyed!
2017-08-19
Csak rabszolgák vagyunk akiket jó halálra dolgoztatni. A környéken már igen rossz híre van a cégnek. A fizetés az semmi keresni megélni itt nagyon nehéz!!
2017-06-30
Nem szeretek itt dolgozni az egyik legrosszabb eddigi munkahelyem. A fizetés nagyon alacsony a megbecsülés sincs meg és a főnökök is csak hajcsárkodni egyáltalán nem érdekli őket a dolgozók boldogulása. Ha bárki kérdezi a véleményem senkinek sem szoktam ajánlani szóval itt sem teszem.
2017-03-30
Több műszakban kell dolgozni ráadásul elég pörgősen. A fizetés csak az éjszakás pótlékok miatt valamirevaló, amúgy elég pocsék. A munkatársakkal elég jól együtt lehet működni. A főnökeim nem szeretem nem érdeklik őket az emberek csak termelés menjen. Nem egy hosszútávú munkalehetőség elég hamar elmegy mindenki nem ajánlom!
2017-01-05
Még szinte pályakezdőként kerültem a céghez és én szeretek itt dolgozni nem olyan rossz a cég. Hozzá kell szokni az éjszakázáshoz, nem kellemes de elviselhető. Itt lakom helyben szóval nekem még a fizetés is ok. Az emberekkel jó együtt dolgozni bár sok kollégám unja már az egészet. Nekem még megfelelő aztán meglátjuk lehet-e fejlődni vagy menni kell innen.
2016-12-17
Semmire se jó és nem ajánlott embertelen a munka kihasználják a dolgozókat
2016-10-18
nem rendes ceg es a fizetes se jo
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Tolna Szekszárd, Damjanich u. 33-35

JAKO 1998 óta gyárt az autóipar és haszongépjárművek részére precíziós alkatrészeket és részegységekből álló rendszereket. Alapvetően precíziós forgácsolt alkatrészeket gyártása, és a részegységek rendszerek kézi és részben automatizált összeszerelése a cég kompetenciája. A gyártási programjukat 2003-ban egy műanyag fröccsöntő részleggel bővítették.

Vélemények más cégekről