ESENSE Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

ESENSE Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-01-28
Jó kis fizetés van nagyon jó a csapat a cég odafigyel a dolgozókra sokszor indít oktatásokat képzéseket, hogy jobban és eredményesebben tudjuk végezni a munkánkat hiszen az nekünk is jó. A fizetéssel meg vagyok teljes mértékben elégedve, látom a fáradtságos munka gyümölcsét.
2015-04-23
Nagy a jövés-menés a cégnél ez leginkább a munka miatt van, sokan vágnak bele úgy az ügyfélszolgálatos melóba hogy közben nem is tudják mire vállalkoznak. Pedig nem egy rossz hely a kollégák rendesek a fizetés jó igaz a létszámhiány miatt dolgozunk is rendesen eleget.
2015-01-02
Idegesito stresszes legkor sokszor ertetlen turelmetlen ugyfelek allando nyomas a vezetes reszerol nem birtam otthagytam. nekem ezt nem fizetik meg elegge hogy ilyet csinaljak
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49.

Az eSense elsődleges tevékenysége az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatása, biztosítása. Ezt főként a saját budapesti CallCenter Központjából látja el, ahol körülbelül 150 munkaállomáson dolgoznak operátorai. Ezen felül munkaerő kölcsönzéssel, valamint szakmai tréningek szervezésével és lebonyolításával is foglalkozik.

Vélemények más cégekről