ERSTE BANK HUNGARY Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

ERSTE BANK HUNGARY Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-04-26
Úgy érzem korrektek voltak velem minden téren de leépítés áldozata lettem. Amúgy nekem teljesen megfeleltek korrekt fizettéssel jutalmazták a munkámat.
2015-01-20
Maximálisan meg vagyok elégedve az Erste bankkal, kitűnő a környezet, kiemelkedő a fizetés és a juttatás, korrektek a munkatársak. Van hova előrelépni, így megéri a fáradtságot és a kimaradt szabadidőt is.
2014-09-22
Tipikus banki meló sen me jobb se nem rosszabb mint bármelyik másik ilyen az országban. rengeteg a dolgozó, így mindenféle emberből megfordulnak sokan. A fizu is elmegy egynek, váltanék ha lenne értelme, de máshol is ugyanez van nagyjából, szóval értelmetlen.
2013-08-27
Borzasztó senkinek se ajánlom, kétszínű felkölt, pökhendi emberek dolgoznak ott csak. Nem becsülik meg a munkaerőt, csak a papolás megy de az folyamatosan. Elvárják, hogy szinte az életed is add oda a cégnek, hiszen ha valahová el akarsz jutni, akkor azért meg kell küzdeni. Én egy normálisabb fizetésért küzdenék de ilyen áron köszönöm nem kérek belőle. A legtöbb ott dolgozó életunt, savanyú ember akikkel ki se lehet jönni, tisztelet a kivételnek. Közvetlen munkatársaim közül voltak egy páran akik tényleg rendesek, de nem sokan.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Népfürdő u. 24-26

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, amely az első osztrák takarékpénztár. A csoport 7 európai országban van jelen, közel 46.000 munkavállalóval és 2900 fiókkal. Az Erste Bank Hungary leányvállalatain keresztül lefedi a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját. A magyar bankpiac három legnagyobb szereplője között tartják számon, közel 129 fiókjával, és 420 bankjegykiadó automatájával.

Vélemények más cégekről