Ernst & Young Tanácsadó Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Ernst & Young Tanácsadó Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-08-15
Multis környezet, elég sok meló, jópofa rendezvények, előrelépési lehetőségek. A fizetés nem rossz, tanulni kell és illik is, a munkatársak is elmennek.
2017-08-10
Sok a rémtörténet a neten, azért nem egy gályahúzós cég. Simán elviselhető a munka, a csapat tagjai segítenek amikor csak tudnak, mindenki annyit vállal amennyit bír. Magasabb, vezető beosztásban már persze nem annyira jó a magánéletnek. Az egyszerű emberek számára könnyen kibírható.
2017-04-12
Nagy munkabírású embereknek ajánlánm főleg. A BIG4 mindig is az élvonalba tartozott, így ez magában foglalja a rengeteg túlórát hajtást stresszt. Az előrelépés is aszerint van, hogy ki mennyire dolgozik, gürizik, na meg persze a pofafaktor. A bérezés nem rossz, de természetesen keményen megdolgozik érte az ember.
2013-10-15
Sok a túlóra és a nyers képmutató ember
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 20

Az Ernst & Young a világ egyik legnagyobb könyvszakértő és szaktanácsadó cége, amely 140 országban több mint 114.000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég ügyfelei multinacionális üzleti vállalatok, valamint a magyar gazdasági élet meghatározó szereplői. Az alábbi területeken nyújt szolgáltatásokat: adótanácsadás, vállalati tranzakciós tanácsadás, könyvvizsgálat, üzleti kockázatkezelés, informatikai audit és kockázatkezelés.

Vélemények más cégekről