Ericsson Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Ericsson Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-06-19
Igazi multi, ahol nagyon jó fizetést lehet elérni, szép kis karierrel. A cég rengeteg cafeteriát nyújt, állandó képzéseken kell résztvenni. Nagyon jó hely, szerintem az egyik legjobb Magyarországon.
2016-09-22
Fiatalként külön öröm, hogy itt dolgozhatom a kollégáktól sokat tudok tanulni. Nagyon tetszik a munkahely, a munkatársakkal a munkaidőn kívül is sokszor összejárunk. Látok előrelépési lehetőségeket is bőven. A munka mellett jut időm a magánéletemre is ami valljuk be nagy szó.
2015-03-30
Nem valami sok de biztos fizetés minden hónapban, amit becsületesen el is számolnak. Körülbelül ennyi előnyt tudok róla mondani.
2014-12-08
Váltottam mert a munkámért kevésnek találtam a fizetséget. Úgy gondolom, hogy luxus a cég részéről, hogy ennyire alulfizeti főleg a nem vezető pozícióban lévő munkatársakat. Szerencsére hiányszakmában dolgozom, tehát hamar sikerült sokkal jobb helyet találnom.
2014-11-17
A szektorban eléggé alulfizetett hely, amúgy meg klasszikusan multis annak minden előnyével és hátrányával egyetemben. A team külön említést érdemel, nagyon jó a hangulat nélkülük már 100%, hogy váltottam volna.
2014-03-24
Nagyon jó a csapatszellem, amit még megfejelnek jó juttatásokkal. A környezet kitűnő, rengeteg fejlődési és tanulási lehetőséget kapunk. A munkaidő elég rugalmas, szabadabban tudod beosztani a dolgaidat. A magánéletet elég jól lehet rendezni mellette.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Könyves Kálmán körút 11

Az Ericsson Magyarország az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalata. 1700 főt foglalkoztat, a K+F tevékenységeken kívül, a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának kizárólagos valamint vezetékes hálózata nagy részének szállítója. A magyarországi központból a világ számos pontjára nyújtanak segítséget a hazai mérnökök.

Vélemények más cégekről