ERECO Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

ERECO Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-06
Nuku penz csak rengeteg melo. Ahogy mindenki irta itt nem lehet penzt keresni normalisan inkabb megyek az arokpartot kapalni kozmeloskent legalabb ott nem basztatnak allandoan.
2017-08-21
Nem ajanlom nagyon keves a fizetes es sokat dolgoztatjak az embert alig akarnak fizetni nem jo hely!
2017-06-18
Egy nagy nulla az egesz 100-ert ennyit szivni higgyetek el nem eri meg. Menjetek ki kulfoldre vagy valami mas gyarba meg ott is jobban jartok mint itt!
2017-04-22
Segednek csak a minimalbert adjak. Lehet nem olyan nehez mint az epitoipar de ott a fizetesek legalabb felfele mennek es jol lehet keresni meg ha valaki nincs is bejelentve akkor is. Itt ugyan bevagyunk de cserebe annyira keves a fizetes hogy a haverjaim nagy resze egy-ket honapu tan lelecel. Nekem is kovetni kellene a peldajukat.
2017-03-19
Inkább nem is írok sok rosszat mert még tényleg mindenkinek elmegy tőle a kedve. Egy tanultabb emberke, aki nem kétkezi ásóforgató a mindenkori szakmunkás minimálbért kapja, plusz ha hétvégén stb stb melózik akkor kicsit többet. Cserébe hajtani kell mint a sz*r. A cég egy átjáróház mindig cserélődnek az arcok nem tudom ez kinek jó. Ennyi a rossz hogy ne szidjak senkit se túl sokat.
2013-10-03
Nincs rendes fizetes a korulmenyek is pocsekok de be vagyok jelentve mar az is valami
2013-04-22
Annak is orulni kell hogy itt dolgozok, aminek nagyon orulok de mast nem akarok most mondani
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest X. kerület, Gránátos u. 1-3

Az ERECO Kelet-Európai Hulladékfeldolgozó és Környezetvédelmi Zártkörű Részvénytársaság (East-European Recycling and Environment Co.) Magyarország egyik legnagyobb hulladékbegyűjtéssel foglalkozó cége. MÉH vállalkozásokból alakult ki a cég, így tevékenységébe beletartozik: az acélhulladék, színesfém hulladék kezelése, akkumulátor hulladék felvásárlása, begyűjtése kezelése, kommunális hulladék begyűjtése, kiselejtezett járművek kezelése.

Vélemények más cégekről