3DHISTECH Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

3DHISTECH Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 5/5

Hozzászólások

2017-10-27
Magas szinten nagyon jól lehet keresni, tuti nincsenek megélhetési problémák. Alacsonyabb beosztásban már sokkal átlagosabbak a bérek, egy szoftveres pl a 200-at se keresi meg, ami azért a mai infos fizetéseket figyelembe véve eléggé karcsú. Persze tesztelőről van szó nem fejlesztőről.A cég amúgy tényleg nagyon szuper, eléggé csúcstechnika nemzetközi projektek, egy egy karriert itt nagyon gyorsan meg lehet lökni. Modern eszközök stb stb. A munkatársak is szuperek, mindenki kiteszi szívét-lelkét, amire mondjuk szükség is van mert rengeteg a munka, azért az ember ha nem vigyáz nagyon könnyen rámegy a magánéletére is. A vezetőkkel sincs nagy probléma behajtják amit kell az embereken motiválnak tolnak, szóval lehet haladni az fix. Aki ügyesebb mehet az előléptetés. A cég amúgy mindent támogat sportolás, csapatépítők, rendezvények nagyon odafigyelnek az összhangra, amiremondjuk egy ilyen cégnél szükség is van. Aki eléggé rátermett annak mindenképpen ajánlom, csalódni szerintem nem fog, max az elején hogy ez kis áldozatot idő meg fizu terén.
2017-10-25
Baromi érdekes a munka, nemzetközi szinten is szét lehet nézni. A teljes nap kihívásokkal teli, sajnos haza is viszem a munkám emiatt. A fizetés magyar viszonylatbn kiemelkedő, nemzetközi szinten alacsony. ÉRdemes itt dolgozni
2015-04-13
Alapvetően jó munkahely, attól függ, hogy mi érdekel. Én imádom a kutatást amiben résztveszek, ezért biztosan nem mennék máshová.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XII. kerület, Konkoly-Thege Miklós út 29

Az Európában piacvezető 3DHISTECH Kft. a mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú hardver és szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Digitális tárgylemezszkenner-rendszereket fejleszt és ad el a világ minden tájára, vezető orvostudománnyal foglalkozó vállalatoknak.

Vélemények más cégekről