Cognizant Technology Solutions Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Cognizant Technology Solutions Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-03-10
Hatalmas a csapat, mindenkinek egységesen alacsony fizuval!! Erzsébet utalvány van dögivel, a legnagyobb feladat ennek a szétosztása családon belül! Az iroda az fantasztikus, el is várják, hogy szinte bent élj
2015-07-08
Infósoknak: VANNAK NŐK IS!
2015-02-02
A csapat teljesen rendben van, ha jól beszélsz nyelveket kifejezetten érdekes a munka. Nemzetközi környezetre vágyóknak szuper hely.
2014-10-29
A munkavállalóra vonatkozó szabályokat betartják, én nem tartom feltétlen családiasnak. Események vannak, a társaság jó, de több magánéletre vágyom. Gyakori a túlórázás (ügyfélszolgálaton legalábbis)
2013-10-03
Még komoly üzemorvos is van a cégnél, nemzetközi szinten is egy gyorsan növekedő, kiszámítható munkahely. Terhelik az embert, de cserébe a pénzt is megadják, a rendezvények, partik, események pedig gyakoriak. Multinacionális szinten mondhatni családias hely
2013-05-03
Karrier nincs, pénz nincs, munka van. Cserébe baromi jó helyen van...
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Hungária körút 40-44

A Cognizant IT, tanácsadói és üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó, ebben a szegmensben piacvezető szolgáltató. A budapesti központ a közép- és kelet-európai ügyfeleket szolgálja ki. A hazai iroda is a Cognizant 2.0-át használja, ami egy Web 2.0-ás platform, amely a világszerte megtalálható erőforrásokat teszi képessé a virtuális együttműködésre.

Vélemények más cégekről