EPAM Systems Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

EPAM Systems Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-04-22
Komoly cég komoly előrelépési lehetőségek karrierprogram. Összetartó csapat, jó környezet és nagyon jó hangulat. Jópofa céges rendezvények vannak, sokszor sörözünk a haverokkal meló után vagy hétvégén. Nincs nagy hajtás a cégnél.
2016-02-02
Nagyon magas a szakmai szinvonal, vannak belsős tréning programok. Nagyon jó a fizetés és ha nincs kimondott feladat akkor is kell menni csak akkor oktatásra. Faitaloknak pályakezdőknek szerintem kimondottan ajánlható.
2015-06-04
Kezdőknek mindenképpen ajánlanám ugyanis rengeteget lehet tanulni és fejlődni a cégnél, nem kell félni, hogy a tudásod megragad egy szinten. A hangulat és a társaság nagyon jó és befogadó. A bérezés nem a legtöbb Budapesten, de pár csomag popcorn vagy sör éppen kifutja belőle :)
2013-09-12
Segítőkészek és normálisak a kollégák, a juttatási csomag kitűnő. Rengeteg képzés van, így van lehetőség a folyamatos fejlődésre, tudásbővítésre. A munkahely biztos a körülmények adottak. A szabadidő számomra kicsit kevés, a magánélet sokszor látja kárát. A fizetés a piaci átlaghoz képest kicsit alacsony.
2013-05-08
Összetartó kollégák, tűrhető fizetés normális körülmények jellemzik a céget. Nem egy álommunkahely, de úgy gondolom, hogy pár évig elmegy egynek, aztán mindenképp érdemes elgondolkozni a váltáson.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Futó utca 47

EPAM az első számú szoftver termékek és megoldások szállítója Közép- és Kelet-Európából. Mobil, UI, .NET fejlesztések, tesztelés részvétel nemzetközi projektekben.

Vélemények más cégekről