TRENECON COWI Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

TRENECON COWI Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-10-25
Jókat hallottam a cégről, de szerintem már vannak jobb lehetőségek. Érzésre korábban jobban mehetett, mert a munkakörnyezet már kezd lepukkadni, mindenből az olcsóbb a jó megoldás. A fizetés is már inkább átlagos, pedig mindenki jókat mondott róla. Biztos munkahely, és vannak kihívások, ez jó
2017-09-27
A Trenecon egy nagyon jó cég, presztízzsel rendelkezik már a piacon a legjobbak dolgoznak itt. Munkatársainak mindig biztosítja az anyagi biztonságot és a szakmai előrelépést is ezért csak ajánlani tudom!
2017-07-17
Nagynevű cég rengeteg lehetőséggel, változatos és kihívásokkal jelentő feladatokkal. Kiváló emberek dolgoznak itt, akiktől sokat lehet tanulni, akikkel jól együtt lehet dolgozni. A munkakörnyezet nekem nagyon tetszik, szeretek itt dolgozni a környezet eléggé motiváló. Az előrelépési lehetőségekből rengeteg van, nagyon fejlődésképes embereknél főleg, figyelik ki az aki megbízható és megérdemel akár egy előlépési lehetőséget, akár kis fizetésemelést, jutalmat. A vezetőség megfelelő nagyon, még ha néha odakerül egy-két megkérdőjelezhető egyén is. Úgy érzem mindenkinek ki kell egyszer próbálnia, vagy ide kell jönnie, mert az ember mindenhonnan csak a jókat hallja, tudja, hogy ezen a területen a trenecon egy stabil biztos pont, ahonnan az ember biztosan csak pluszban (tudásban+anyagilag) fog kijönni.
2014-02-01
Minden nap érdekes feladatok vérnak rám, örülök, hogy itt dolgozhatok. Kisebb-nagyobb személyi ellentétek akadnak, de hol nem...
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 76.

Közlekedésfejlesztési feladatok előkészítése, tervezése és megvalósításának támogatása, EU által támogatott infrastrukturális fejlesztések támogatása előkészítése. Környezetvédelmi projektek megvalósításának támogatása, területfejlesztési projektek megvalósítása, előkészítése.

Vélemények más cégekről