Emerson Process Management Magyarország Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-07-27
Rendesek a munkatarsak normalisak a berek nem vagyunk lenezve a munkaert a kozepvezetok is ha lejonnek rendesen kezetfognak a porneppel. Ha valaki at akar menni masik sorra atkepzik folyamatosan vannak hulyebbnel hulyebb oktatasok.
2016-03-04
Megvagyok elegédve a mostani helyemmel régen nem dolgoztam már egy ilyen jó helyen.
2015-12-31
A bérek lehet máshol jobbak, de ez egy nyugodt munkahely nem kell megszakadni, mint máshol. Jó a környezet és a munkatàrsak. Műszakban fizikai munkásként a minimálbérnél egy picivel többet lehet keresni, egy szaki már igen szép bért vihet haza a vezetésről meg ne beszéljünk.
2013-03-07
Ha a penz tobb lenne akkor azt mondanam hogy egy tuti melohely de en szivesen dolgoznek tobbet is ha az a berben is meglatszodna mert vigyorgassal meg egy papirral sokra nem megyek
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Berényi út 100

Az Emerson Process Management az automatizálás innovátora. Mérnöki szolgáltatást valamint termékeladást végez. Olyan projekteken dolgozott Magyarországon, mint az Algyői Gázfeldolgozó Üzem rekonstrukciója, vagy az AES Tisza MAC projekt.