ELMŰ Nyrt. - állás, fizetés, munka vélemény

ELMŰ Nyrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-25
Változó munkatempó, de sose hagynak unatkozni. Van munkaruha. Előrelépési lehetőség szakmunkásoknak nem sok, de akad azért. A közvetlen felettest ki lehet fogni, van aki normális, de olyan is akad akit inkább nem minősítenék. Ajánlani semmiképp se ajánlanám, de aki érez magában elég tökösséget egy próbát tehet.
2013-11-29
Rengeteg a munka sokat kell fel alá rohangálni, a hibaelhárítással mindig sietni kell mert az ügyfelek állandóan türelmetlenkednek. A műszak miatt viszonylag jól lehet keresni, viszont vállalni kell ügyeletet is. Bekerülni elég nehéz mivel sokan szeretik főleg a bér miatt ezt a melót. A munkatársak is rendesek, képzettek jó velük együtt dolgozni.
2013-07-19
utaltam itt dolgozni, szakemberkent is nekunk kellett olyan dolgokat csinalni mint a kubikosoknak egy perc nyugtot se hagytak ha mar nem csinaltal semmit akkor gyerunk raktarrendezes pakolas
2013-07-07
Ügyfélszolgálatos voltam. Bejövő és kimenő hívásokat is kellett kezelünk. Előrelépési lehetőség nem volt. Fizetés korrekt, mindig határidőre megkaptuk. Pihenőidő óránként egyszer van 5 max 10 perc. A telefonokat visszahallgatták értékelték. Stresszes volt de én szerettem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 72-74.

Az ELMŰ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. közösen Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalata. Az ELMŰ Nyrt. Budapesten és agglomerációjában, az ÉMÁSZ Nyrt. Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, és Nógrád megyékben, valamint Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye egyes részein, több mint kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiaellátást, valamint több ezer vállalati ügyfél kereskedőpartnereként.

Vélemények más cégekről