GlaxoSmithKline Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

GlaxoSmithKline Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2016-12-21
Nagyon jó fizetés vár arra aki a GSK-t választja. Ezen felül még jó családias hangulat, modern környezet, rengeteg céges rendezvény és előrelépési lehetőség. Karriert is lehet építeni, igazán meggyőző a cég által nyújtott csomag.
2013-04-22
Szerettem itt dolgozni mert nagyon jó cég, jó fizetéssel, jó munkatársakkal tényleg meggyőző körülményekkel. Mostanság viszont a vezetés miatt fejeltelnné vált minden embereket engednek el folyamatosan, nem igazán éri meg már idejönne csak annak aki nem hosszútávra tervez, mert hónapról hónapra jönnek-mennek az emberek. Nem ajánlom emiatt!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XII. kerület, Csörsz utca 43.

A GlaxoSmithKline – a világ egyik vezető kutatásorientált gyógyszergyártó és egészségmegőrző vállalata – elkötelezett az emberek életminőségének javítása iránt.Vezető szerepet tölt be a védőoltások, a fertőzések, a központi idegrendszeri és légúti betegségek gyógyításában. 2003-ban Magyarországon létrehozott egy vakcina gyártó üzemet, amivel a cég az ország legnagyobb biotechnológiai exportőre lett. Ismertebb általa gyártott gyógyszermárkák: Panadol, Coldrex, Zovirax, Sensodyne, Aquafresh, Corega, Corsodyl.

Vélemények más cégekről