Egis Gyógyszergyár Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Egis Gyógyszergyár Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-06-19
A gyógyszeriparban egy szakembernek mindig is jó lehetőségei vannak, de ezek közül az Egis az egyik legjobb. Modern környezet, jó hangulat a jó szakembert nagyon busásan megfizetik. Nagymúltú cég, aminek hatalmas tapasztalat és nagy tőkéje van, így biztosra vehető a folyamatos fejlődés és a kihívások sokasága. A fizetés kívül mindent ad a cég: cafeteria, bejárás támogatása, sportolási lehetőség, üdülési opciós stb stb.
2017-04-16
Van olyan pozicio ahol nagyon jó pénzt haza lehet vinni, de van ahol meglepően keveset. A juttatásból rengeteg van, iskola, óvoda, konditerem, üdülési lehetőségek. Megbízható cég, aminek van jövöje, viszont ami hatalmas gyengesége, hogy a dolgozóknak nem igazán van jövője, nem lehet fejlődni, az ember csak megragad egy bizonyos szinten.
2016-10-26
Nagyon szeretek itt dolgozni jó a cég. Külön örülök a rengeteg juttatásnak, és hogy itt tényleg számít a dolgozó. Hosszú évekig amennyiben lesz rá lehetőség még itt szeretnék dolgozni.
2015-12-26
Sokaig dolgoztam ott tobb gyartosoron is. Tobb hires gogyszer az en kezem alatt ment at. szerettem a ceget de kozben mar nyugdijaztak.
2015-02-04
A Lehel-téren dolgoztam, jó munkahely, nagy előnye hogy a munkaidő az rugalmasan volt kezelve, ami a mindennapokat azért nagyban megkönnyítette. Rengeteg plusz juttatást ad a cég és a körülmények is kimagaslóak. Nekem a kedvencem a konditerem volt, ahová sokszor lejártam és teljesen ingyenes.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest X. kerület, Keresztúri út 30-38

Magyarország egyik legrégebbi gyógyszergyára. A vállalat 4-4,5 milliárd tablettát, 140-150 millió doboz gyógyszert gyár évente. Termékeit a világ 60 országába értékesítik.Legfontosabb stratégiai piacok, Oroszország és a FÁK-országok, valamint Közép-Kelet-Európa együttesen export a forgalom 66%-át teszik ki.A licenc-értékesítési tevékenység körébe tartozik az gyár által gyártott originális és generikus gyógyszerek forgalomba hozatala azokon a nem stratégiai piacainkon, ahol nincs leányvállalatuk, vagy iroda.

Vélemények más cégekről