Eszterházy Károly Egyetem - állás, fizetés, munka vélemény

Eszterházy Károly Egyetem

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-04-24
Amit én mint egyszerű ember kívánok annak teljes mértékben megfelel. Normális emberi munkát adnak annak megfelelő jutalmazásért. Problémám még nem volt senkivel, mindenkivel jól ki lehet jönni. Ajánlani tudom.
2016-04-11
Számos változás történt nemrégiben ami megkavarta az állóvizet és elég sok zűrt okozott. Vontatottá vált minden intézés, a munka is hosszabb nehezebb. A bérezét megfelelőnek találom még ezek fényében is
2016-01-15
Szeretek itt dolgozni megbecsülnek és jól is fizetnek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Heves Eger, Eszterházy tér 1.

A képzés öt karon, alapszakokon (BA/BSc) és mesterszakokon (MA/MSc) közel egyenlő arányban folyik - a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén - nappali, részidős, valamint távoktatásos formában. 2013-tól az osztatlan tanárképzésben több mint 50 szakpáron érhetőek el szakjaink. A jelentkezők számára kínálunk továbbá felsőoktatási szakképzéseket, illetve számos szakirányú továbbképzést. Intézményünkben két doktori iskola is működik, így a mai magyar felsőoktatásban elérhető valamennyi képzési szintjén várjuk a hallgatókat és a doktoranduszokat. A főiskola kiemelkedően jó szolgáltatást nyújt az idegen nyelvek tanulásához, 4 akkreditált állami nyelvvizsgahellyel áll a nyelvvizsgázni szándékozók rendelkezésére.

Vélemények más cégekről