Baptista Teológiai Akadémia - állás, fizetés, munka vélemény

Baptista Teológiai Akadémia

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2014-06-10
Nagyon jó itt dolgozni nagyon jó és minőségi a kollegitás. Mindenki nyitott szívű lelkiismeretes segítőkész. Szeretek dolgozni, minden nap jól érzem magam.
2014-01-03
Rendesek a munkatársak szép a környezet, a munkaeszközök egy kicsit már elavultak és a fizetésem se érzem teljesen korrektnek, de ettől függetlenül egy jó munkahelynek tartom az akadémiát.
2013-09-12
Maximálisan ajánlom a fenntartók minden szükséges dolgot megadnak ami szükséges a minőségi oktatáshoz. A ezetőség korrekt empatikus a diákok érdekeit tartja szem előtt. Az oktatói gárda is lelkiismeretesen végzi a munkáját és a legjobbra törekszik. Minden szempontból egy minőségi, karriert nyújtó oktatási intézményről van szó.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Benczúr u. 31.

2012-ben három szakirányú továbbképzési szak (baptista hitoktató, biblikus vallásismeret, illetve keresztyén hospice lelkigondozó) indítására kapott engedélyt az intézmény. Az iskolarendszeren kívüli képzés területén igen népszerű a Gospel Stúdió. A régi hagyományokat felelevenítő bibliaiskolai képzés keretében gyülekezeti munkásokat és gyülekezeti bibliaköri tanítókat oktat a főiskola. A hallgatói létszám 2012-re megközelítette az 500 főt. Az iskola nyitott bármely keresztyén felekezet tagjai előtt. A hallgatók több mint a fele a fenntartó Magyarországi Baptista Egyházon kívülről érkezik: mintegy tíz egyházból és felekezetből.

Vélemények más cégekről