dm Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

dm Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-14
A drogériák közül voltam már szinte az összesben de a DM fogott meg a legjobban. A vezetőség itt ügyel legjobban a dolgozók igényeire, itt a legkedvesebbek és legrendesebbek a kollégák, a hangulat itt a legjobb. A fizetés is nagyon korrekt és jó, van előrelépési lehetőség ami nem csak a ranglétrán jelent előrelépést, hanem anyagilag is. Mindig lehet tanulni aki szorgalmas és kitartó elég szépen és hamar el lehet jutni az üzletvezető szintre.
2017-10-12
A munka változatos a hely maga nagyon tiszta és szép, a légkör az mindig nagyon jó a munkatársakat is nagyon szeretem. A vezetés támogató meghallgatják amit mondunk támogatnak minket akár még ha tanulásról is van szó.
2017-09-16
Több mint 10 éve itt dolgozom szerintem ez mutatja a megelégedettségem. Mindenki nagyon kedves és normális a csapatom kitűnő. A fizetésemmel is nagyon meg vagyok elégedve, a cég nagyon fejlődőképes és a benne dolgozó emberek alakítják ilyen jóra főként. A kollégák empatikusak segítőkészek mindent meg lehet mindenkivel beszélni meg lehet oldani a problémákat, sok barátság szövődött már akár bolton belül is. Családias a hangulat az egyszer biztos. Hosszútávon is lehet számolni a cégre, lehet tanulni fejlődni és előrelépni. Anyagi és erkölcsi megbecsülést kap minden munkatárs.
2017-09-05
Csak ajánlani tudom, mert nagyon jó a csapat kiszámítható hosszútávú munkát tud nyújtani. Nem kell megszakadni sem fizikailag meg kapkodás is csak az erősebb napokon van, de akkor se őrült módon. Nagyon jó céges rendezvények és kedvezmények vannak. Lehet részmunkaidőre illetve diákmelósnak is jönni szerintem sokkal jobb mint egy gyár vagy éppen egy gyorsétterem.
2017-08-20
Részmunkaidőben voltam csak itt de nagyon imádtam. A munkatársak miatt főként, a fizetés azért volt olyan kimagasló. Viszont a környezet se teljesen mindegy, itt kellemes melegben/hűvösben tiszta helyen kell dolgozni, tiszta dolgokkal.
2017-08-11
A fizetés átlagos a kollégákkal főnökkel nagyon elégedett vagyok. Mindig időben megvan a pénz, céges rendezvények is szoktak lenni.
2017-07-29
Jó a hangulat, sokszor húzós a tempó de hiába diák voltam a munkatársak sokszor kisegítettek. A munkaidőm nagyon jól tudtam egyeztetni és amit egyszer lebeszéltünk az úgy is volt, nagyon megbízható normális főnök volt. Én szerettem itt dolgozni.
2017-06-15
Nem véletlenül lett az év női munkahelye nagyon rugalmasak nagyon jó a hangulat a munkatársak 90%-a irtó jófej. Részmunkaidőben is lehet dolgozni a Dm-ben, és átlagos módon ugyan de megfizetnek.
2017-05-10
A Rossmann jobb.
2017-04-21
Szeretek itt dolgozni, jó a csapat, nincsenek a nyakunkon a főnökök. Részmunkaidős állásra is van lehetőség. Bátran tudom ajánlani, persze milliomos nem leszel.
2017-04-14
Jo fizetes jo munkatársak rendezett korulmenyek es nagyon jo hangulat. Nekem ezek a legfontosabbak egy cegnel es itt meg is talaltam ezeket, amikor is nem kellemetlen dolgozni menni, orommel lepek be minden nap az uzletbe. Szeretem es ajanlom is masoknak reg nem volt ilyen kiegyensulyozott munkahelyem mar.
2017-04-03
A legjobban az egészben a munkatársaimat kedvelem és szeretem kitűnő hangulatot teremtenek a munkaidőben, csak úgy repül velük a nap. A hozzáállás az emberekhez rugalmas és családbarát fiatal anyaként is dolgozhatom itt , sok cég nem igazán szeret minket foglalkoztatni, de a DM-nél ezzel sincs probléma. Anyagilag se jövök ki rosszul ha baj van részmunkaidőben még mindig tudok menni.
2017-03-13
15 éve itt dolgozom, most már vezetőbb beosztásban. Kitartással és türelemmel lehet lépkedni a ranglétrán. A környezet tiszta, a munkakörülmények jók. Munkaruha is rendesen biztosított, illetve mindent megkapunk ami jár. A fizetés is nő az évek múltával.
2017-03-12
Ajánlom mert én is nagyon szerettem, meg voltam elégedve, mint a fizetéssel mind a munkatársakkal. A főnökség is maximálisan támogató volt, minden segítséget megkaptam, van munkaruha cafeteria meg egyéb más juttatások.
2017-03-11
Stabil munkahely ha jol dolgozol.
2017-03-10
Családbarát jól fizető munkahely, lehet fejlődni ha valaki odaadóan csinálja akkor biztos hogy a ranglétrán is előrébb fog tudni.
2016-11-30
Ceges busz visz van cafeteria meg munkaruhat is andak. A hetvegek szabadok aminek nagyon orulok. A fonokok rendesek kiszamithato a munkaido a fizetes idoben megjon. Tulorazni szinte sose kell.
2016-11-30
A környezet tiszta rendezett, a munkatársak segítenek nagyon családias és jó hangulat szokott bent lenni. A fizetést olyan átlagosnak mondanám, de a juttatások talán kicsit jobbak mint a hasonló cégeknél. Itt a boltban tényleg csapatmunka folyik a főnök is dolgozik és együttműködik mindenkivel a problémákra mindig megvan a megoldás ritkán szokott csak pici súrlódás kialakulni. Akit esetleg érdekel annak vannak szakmai tréningek is, és előre lehet lépni.
2016-11-21
Viszonylag jó munkahely, jó a hangulat és őrült hajtás sincs. Viszont a fizetés lehetne több is!
2016-11-19
Figyelembe veszik a dolgozók igényeit és amennyire lehet teljesítik. A béren is emeltek így már elfogadható. A munkakörnyezeten sokat dobnak a munkatársak akikkel mindig jól és örömtelin telnek a napok. Céges busz visz itthonról ezzel is csökkennek a kiadásaim.
2016-10-25
Nagyon elégedett vagyok a DM-el mert családbarát a hozzáállás a munkatársak jók, a főnök sem basztat senkit főleg nem ok nélkül. Persze dolgozni itt is kell vannak rosszabb napok, de általában amúgy elég nyugodt a tempó. Én ajánlom!
2016-10-11
A raktárban vagyok és nagyon tetszik hogy szabadon lehet dolgozni nincs egy főnök aki mindig az ember sarkában van és üvölt meg hajt minket. Nem szalagos meló és fizikailag se olyan rossz szeretem csinálni.
2016-10-02
Jó juttatások viszonylag jó fizetés normális munkatársak, akikkel imádok együtt dolgozni, sokszor összefutunk munkaidőn kívül is. Alig több mint fél éve dolgozom a Dm-ben de eddig csak azt mondhatom, hogy minden percét imádtam és nagyon sokáig szeretnék még ennek a csapatnak a tagja lenni.
2016-05-12
Takarítónőként sem néznek le. Vannak dolgok amikbe még én is beleszólhatok. Ez csak nagyon kevés helyen van így
2016-02-16
Jo a kornyezet a fizetes a megbecsules es a fonok is nagyon kedves ember. Szeretek a kollegakkal dolgozni sokat szoktunk viccelodni amitol meg jobb lesz ez az egesz.
2015-12-02
Kellemes környezet, mindent elmondanak betanítanak mindenkit. A szükséges eszközök adottak és normálisan karban vannak tartva. A legtöbb üzletvezető nagyon közvetlen jól lehet vele dolgozni. Lehet tanulni fejlődni annak, aki szorgalmas és kitartó.
2014-07-16
Számomra a munka unalmas, és a pénz is kevés.
2014-02-28
A vezetőség megértő és van lehetőség az elérelépésre is. A csajokat imádom, nagyon jó velük dolgozni.!!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Törökbálint, Depo Pf. 4

A dm német és osztrák tulajdonú kiskereksdelmi drogériahálózat. 20 éve van jelen a magyar piacon mára 256 üzlettel rendelkezik. Polcain több mint 14.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében.

Vélemények más cégekről