Díjbeszedő Holding Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Díjbeszedő Holding Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-12-18
Állandóan járkálni hidegben melegben hóban fagyban mint egy postás....nem lenne ezzel bajom de amit fizetségként kapunk az röhejes. A fogyasztót minden kis apróságért baszogatni kell, van is belőle bevétel rendesen, de a dolgozónakrendes fizetségre már nem futja. Úgy látszik ez a módi Magyarországon.
2014-09-19
Nehéz és stresszes munka mikor az ügyfelek haragja ránk ömlik. Szerencsére a csajokkal munka végén jókat szoktunk nevetni, nagyon jó kis banda alakult itt bent ki. Jelenleg még meg vagyok elégedve az állásommal de ha nem fogunk több fizetést kapni jópáran, köztük én is itthagyom a céget.
2014-01-01
pillanatyni melonak jo de nemsokan mennek innen nyugdijba az tuti. tipik magyar ceg ahol a dolgozo meg a fizetese az utolso, pedig en is ugyfel vagyok
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Budafoki út 107-109.

Elsősorban olyan, nagyszámú lakossági ügyfélkörrel rendelkező vállalkozások (közüzemek, bankok, telekommunikációs cégek, önkormányzatok stb.) részére ajánljuk szolgáltatásunkat, melyek a számlázási, díjbeszedési, mérőleolvasási, ügyfélszolgálati feladatok elvégzéséhez szükséges jelentős beruházási és működési költségráfordítást igénylő infrastruktúrát nem kívánják kialakítani, illetve működtetni. Emellett nyomtatási és IT üzemeltetési szolgáltatások.

Vélemények más cégekről