AEGON Magyarország Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

AEGON Magyarország Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-06-10
Nehez hajtos es szerintem megfizetve sincs rendesen na mag tudni kell nyomulni kemenyen!
2017-05-20
Nagyon kellemes meglelepetés volt, mert eddig szinte csak rosszat hallottam. Viszont ez nem igaz itt tényleg van előrelépési lehetőség és nem csak "bullshit" megy. A munkatársak nagyon rendesek, folyamatosan támogatnak a vezetők, megfelelően honorálják a kemény munkát, legyen az anyagi vagy erkölcsi kompenzálás. Ajánlom!+++
2017-04-12
Jó munkahely, nagyon szeretem és mindenki másnak ajánlom!
2016-12-20
Nagyon vigyázni kell, mert itt is van visszaírás, szóval ha a kedves ügyfél nem fizet akkor a te pénzed írják vissza, szóval van egy ilyen stresszfaktor is a munkában, a további leírt előny/hátrány után. Van aki utálja (akinek nem jött be) és van aki szereti, akinek bejött. Magáról a cégről viszont szerintem csak jót lehet elmondani, régi nagynevű biztos alapokon álló cég.
2016-11-27
Nem szeretem a munkám, üzletkötő vagyok, de nehezen adom el magam emiatt pedig nem sok bevételem van.
2016-10-22
Sokkal jobb mint a legtöbb magyarországi biztosító pénzben ugyan nem a legjobb de a környezetben és a hozzáállásban is igen
2016-03-21
A szorgalmas munkát megfizetik és karrierlehetőséget nyújtanak én azért választottam őket. MAgáról a cégről csak pozitív tapasztalatom van.
2015-10-27
Jó fizetés, elviselhető munkatársak de nagy a pörgés és a stressz. Megvan mindennek az ára itt a pénznek is, mert sokszor a munka a magánéletem rovására megy.
2015-09-28
Előny a rugalmas munkaidő és a kötetlen munka, valamint a folyamatos oktatás. Aki nem tudja magát eladni, az jobb ha lemond róla, vagy tanul és megpróbál megváltozni.
2015-06-05
Vannak juttatasok, ebedjegy, rugalmas munkaido legkondis az iroda. Vannak jo csapatepito treningek is, kozos programok.
2015-04-20
Rugalmas a munkaidő, empatikusak a főnökök, kedvesek a kollégák. Könnyű a bejárás amiben támogat is a cég. Rengeteg a rendezvény!
2015-03-08
Lassan 30 éve vagyok itt szorgalmas munkával kitartással sokmindent értem itt el.
2015-02-05
Aki szorgalmasan dolgozik, tanul, fejlődik és segíteni akar másokon, annak biztos megélhetést nyújt a cég. Jó a csapatszellem is, sok a céges rendezvény, közös program.
2015-01-31
Mindent figyelembe véve én jól érzem magam itt. A csapat is jó, a környezet is megfelelő, mindig jól érezzük magunkat. Újoncként is sok segítséget kaptam, nagyon befogadó a csapat, támogatjuk egymást ott ahol csak tudjuk. Kihívásokkal teli munkahely, de emiatt a fejlődésre, tanulásra is rengeteg lehetőséget kapunk. A mentorok, felettesek is sokat segítek nekünk. Mindenkinek szeretném ajánlani.
2013-04-21
Gyakorlatilag ugyanolyan mint bármelyik másik biztosító, egyetlen előnye talán tényleg az, hogy nagymúltú, nem fog 2 nap alatt eltűnni a süllyesztőben. A jópofizás, magamutogatás itt is megy, folyamatosan megy a multis bullshit. Nem árt ha van 100 bőr az arcodon mikor idejössz. Számomra tucatmunkahely, nem vagyok tőle elájulva.
2013-03-26
Jó a csapat jók a vezetők. Folyamatos a motiválás, a közös programok a csapatépítés. Segítünk a másiknak ott ahol csak tudunk. AKinek van elég kitartása, tanulási hajlandósága, nem ijed meg a feladatoktól, annak bátran ajánlom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Üllői út 1.

Az AEGON csoport jelenleg már négy leányvállalattal rendelkezik, így az ügyféligények széles körű kiszolgálását tudjuk vállalni, legyen szó nyugdíjpénztári, befektetési vagy hiteltermékekről a biztosítások mellett. A sok évtizedes hazai tapasztalat, valamint a stabil nemzetközi háttér is garanciát jelent a színvonalas, minőségi és biztos szolgáltatásnyújtásra. Országszerte 2.500 kolléga áll az ügyfelek rendelkezésére.

Vélemények más cégekről