DIGI Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

DIGI Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-25
Az egyik legrosszabb környezet legrosszabb fizetés! Állandó a feszültség a minimális bért adják, emelni meg sose emelnek csak ígérgetnek. Előrelépési lehetőség nincs, kidolgoztatnák a beled, a nyalósok talán jutnak valamire. Régi vállalati kultúra, ezeréves módszerek és még te vagy a hülye és a lusta.
2016-06-28
Hát én nem szerettem, bírni kell a stresszt minden részről, a basztatást követelőzést, nem ajánlom másnak se.
2016-02-20
A penz resze rendben van de amugy a kornyezet es a hozzaallas botranyos. Csak rajtad all meddig birod idegekkel, hosszu tavu karriert itt nem lehet epiteni par evecsket mindosszesen.
2015-05-07
Sajnos sok jót nem tudok elmondani a cégről. Korrekten fizetnek viszont nem tudnak bánni az emberekkel. Klasszikus megszoksz vagy megszöksz, le vagy nézve, megegyezni nem lehet csak nyelni. Akinek létszükséglet és itt akar dolgozni annak hajrá de amúgy szerintem felejtős cég, máshol is adnak ennyit.
2014-03-04
Ügyfélszolgálaton vagyok 3 műszakban. Nehéz stresszes munka, az ember mindenhez értsen kicsit tudjon bánni az emberekkel, legyen türelmes ami nehéz, hiszen minden panasz és düh ránk árad egyből. A fizetés annyira nem rossz arra nem panaszkodom. Ha valaki bírja, annak hosszútávon jó munkahely lehet.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 35.

A DIGI cégcsoport Közép-Európa egyik meghatározó telekommunikációs vállalata, amely jelentős piaci szerepet tölt be hazánkon kívül Csehországban, Romániában. 1996-ban alakult, portfóliójában hamarosan megjelent a kábaltelevízió, szélessávú internet és telefonszolgáltatás. A magyar piacon vezető műholdas Tv szolgáltató.

Vélemények más cégekről