Delphi Connection Systems Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Delphi Connection Systems Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-05-19
1000 Ft-os bruttó órabér van, idegesítő főnök, hülye elvásárok és fáradt melósok. Aki ide akarna jönni az készüljön fel erre.
2016-08-10
Még szerencse hogy iőben otthagytak. Addig hajtanak míg el nem kezd habzani a hátad, bolondok háza folyik ott mindig. Ne menj oda ha nem akarsz nyugtatókon élni azután
2016-04-29
Kutya sok a munka és nagyon kevés a fizetés bár mostanság emelés van. Aki nem fizikai munkára jönne, az ne tervezzen hosszú távra mert elég nagyon a leépítések csak jól álcázzák.
2015-12-03
Sok ismerosom van itt, megszerettem amit csinalok az evek alatt. Mar nem hagynam itt semmikep se
2015-11-22
Monoton kemeny melot kell csinalnom raadasul a beszelgetest se nagyon nezik el a hajcsarok. Inkabb utik helyette a hatad. A nehezsegek miatt osszetarto a tarsasag probalunk egymasnak segiteni. Persze mindig van egy-egy spicli vagy simulos alkat de az nagyon hamar elhagy minket mert ezt itt nem lehet. A penz az kurvakeves persze jon ra a cafeteria meg minden ilyen szepseg talan igy mar ki lehet jonni letminimumra. Bejaras, busz, kaja stb az van.
2015-09-18
Monoton nagyon, de amúgy kibírható meló. A 3 műszak miatt eléggé fárasztó tud lenni, az éjszakás hét az maga a pokol. Ahhoz képest pedig a fizetés se valami jó.
2015-03-20
Nem lenne a munkaval sok baj, de esszerutlenul hajtani kell. Tul sok az elvaras.
2013-08-06
Őszinte leszek, nem olyan jó hely ez. A pénz mint hazánk legtöbb ilyen helyén arra elég hogy tengesd az életed. A főnökök a számok világában élnek, az hogy te beledöglesz az senkit sem érdekel. Itt is van kivételezés, de azért a brigád legalább nagyjából megpróbál összetartani. Ha nem muszáj én nem ajánlom senkinek se, bár nem tudom mit lehet ma hazánkban ajánlani.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Tatabánya, Búzavirág utca 13

A Delphi a világ egyik vezető pozíciójú technológiai vállalata a gépjármű és szállítási iparágakon belül. A tatabányai gyár több mint 100 munkavállalót foglalkoztat. Termékei között megtalálhatóak légszákokhoz alkalmazott kábellell szerelt csatlakozóelemek, ABS-ben használt csatlakozóházak és egyéb más csatlakozók.

Vélemények más cégekről