Deloitte Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Deloitte Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-25
A backoffice az egyik legjobb melóhely a cégen belül, a többiről már annyira nincs jó vélemény. Itt kitűnőek a körülmények nagyon jó a fizetés, az egyik valaha volt legjobb munkahely, semmi pénzért nem váltanék.
2017-04-23
Kutyanehéz a munka de jó pénz és utána egy önéletrajzban a Deloitte neve szépen mutat. Pár év után el lehet mennyi egy nyugis akár vezetői melóra is, ahol duplaannyi pénzt lehet keresni mint itt feleannyi munkával. Szerintem aki teheti, annak megéri idejönnie.
2016-11-13
Nagyon szeretek itt dolgozni tényleg néha kemény és hajtós de ha céltudatos az ember egy nagyon jó ugródeszka. A közösség nagyon fiatalos pörgős, a munkatársakra itt senkinek se panasza.
2016-03-16
Elég fárasztó lehúzó az elején aztán ahogy belejön az ember megszokja felveszi a tempót akkor már elég jó. Igazi multis nagy környezet, elég jó fizetéssel bár itt a munkaidőt mint olyat el kell felejteni az inkább csak egy irányadó számadat. Az előrelépésért is meg kell keményen szenvedni, de legalább van ugye hova :)
2014-11-18
Az egyik legszemetebb társaság amivel találkoztam.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Dózsa György út 84/C

A Deloitte csoportban, több független cégben, több tízezer szakember dolgozik a könyvvizsgálati, üzletviteli tanácsadás, pénzügyi tanácsadás, kockázati és adótanácsadási szolgáltatások területén. A Deloitte Magyarország 4 területen tölt be kiemelkedő szerepet az országban, ez a könyvvizsgálat, adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadás, és kínálja szolgáltatásait, több mint 450 szakértője segítségével.

Vélemények más cégekről