DELEGO CONSULTING Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

DELEGO CONSULTING Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-06-08
Nagy cég de nem vagyok teljesen elégedett mert nem képzik megfelelően az embereket majd pedig olyan feladatokat adnak ki amiket nem tudnak megoldani. Ha nem lenne olyan összetartó és normális közösség odabent akkor fele ilyen jól se menne a munka, rengeteget segítünk egymásnak, főleg az újaknak. A többi az hasonló más ilyen vállalatokhoz a fizetés lehetne jobb!
2015-03-06
A legjobban azt szeretem itt hogy irto rendes es normalis emberekkel vagyok korulveve akikkel jo egyutt dolgozni. A munka sok de kibirhato a berezes is megfelelo
2014-01-12
Számomra egy jó cég, megteremtenek mindent ami ahhoz kell hogy jól tudjak dolgozni. A szorgalmat és a tudást itt díjazzák szépen előre lehet lépdelni a ranglétrán. A juttatási csomag és a fizetés nagyon jó és vonzó ajánlani tudom mindenkinek a Delego-t.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 51. fsz.4.

A Delego Cégcsoport Magyarország 2011 óta van a piacon. A cég az egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző, -közvetítő vállalat aminek 7 városban van már kirendeltsége ami bizonyítja hogy szükség van egy gyorsan fejlődő magyar cégre a piacon.

Vélemények más cégekről