ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2016-09-29
Kitűnő emberekkel dolgozhatom normalis berert nekem ez mar jo, mindenki szeret itt lenni problemak meg felreertesek pedig mindenhol vannak itt is. Tamogatjak az uj dolgozokat nem dobnak be egyedul a sorra senkit se
2015-03-26
Problémás cég, elcsúszások a ki nem fizetett túlórák, bunkó lekezelő főnökök ott is hagytam fél év után. A pénztől se voltam hasraesve átjöttem hát máshová van a környéken lehetőség csak szeretni kell dolgozni.
2015-02-16
Teljesítménybér van de valahogy fizetni nem szeretnek. Megerőltető fizikai munka, egészségtelen rossz körülmények között. A fizetés ehhez képest szemérmetlenül alacsony. Míg ebben nem változnak addig nem csoda hogy munkaerőhiány lesz.
2014-03-01
Jó csapat, kiszámíthatóság jellemzi a Contit. A szabimat is megkapom nincs agyba-főbe túlóráztatás. Számomra a fizetés összege is megfelelő nem is beszélve a további juttatásokról. Nekem bevált ajánlom másnak is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Vác, Külső Rádi út 0290/1

A nem abroncsgyártó gumiipari szektor legnagyobb gyártójaként, a ContiTech funkcionális részeket, komponenseket és rendszereket fejleszt és gyárt az autóipar, a gépek és berendezések gyártóinak, a bányászat, a vasúti szállítás, a nyomdaipar és más fontos piacok számára

Vélemények más cégekről