Continental Automotive Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Continental Automotive Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-07-09
Sok baj van itt. A fizetés is egy probléma szerintem meg az emberek. Rengeteg a nyaller, a másikat átverni, vagy magát a munka alól kihúzni szándékozó. A fizetés meg gyalázatos 3 műszakkal se lehet összeszedni rendesen 180 ezret főleg úgy hogy nyugatról beszélünk.
2017-06-15
Operátorként dolgoztam itt semmi jó véleményem nincs. Állandó túlórázás és még úgyis csak 140-et lehet keresni. Ráadásul állandóan figyelnek nem-e beszélgetsz megállni pedig csak akkor lehet ha rossz a gép. A munkával még nem is lenne nagy bajom de az emberek valahogy taszítanak, ócsárolás, kétszínűség, nyalás megy.
2017-04-17
Teljesen meg vagyok elégedve. Megbízható cég, ahol lehet tervezni, de persze ha a gyerek miatt valami közbejön, akkor rugalmasak is tudnak lenni. Dolgozni itt is mint mindenhol máshol kell, de a környéken szinte itt lehet e legtöbbet keresni. Aki nem lógja a napot annak ez biztos munkahely még jó pár évig!
2017-02-20
Muszaj meg itt dolgozni de nem szeretem. Kemeny melo keves fizu...
2016-08-19
Utálatos hely nem ajánlom senkinek se. Az embert folyamatosan szivatjak, a csókosoknak már szinte dolgozni sem kell majd a többi hülye elvégzi helyettük a munkát. Több évbe kerül mire eljutsz egy olyan szintre ahol már olyan a fizetésed mint máshol a kezdőknek adnak, amikor az éppen betoppant az utcáról. A környezet pocsék állandóan büdös van és nagy a meleg és a zaj. Fizikailag is nagyon megterhelő hiszen a munkaidő nagyrészében állni kell az ember lábait nagyon igénybeveszi. Nem igazán vesznek emberszámba, dolgozz termelj és kész ennyi a lényeg.
2016-05-11
A fizetés nagyjából az átlagos a munkahely nem kellemes sőt vannak nagyon rossz részek, de ahol én dolgozom az még elmegy, elviselhető. Nagyon sok minden függ a közvetlen vezetőtől mert tényleg van aki segít és az előrelépést is támogatja de van aki csak tapos! Szerintem egyszer meg lehet próbálni veszíteni sokat nem lehet vele.
2015-11-15
Pörgős a munka, de legalább bejelentenek és mindig pontosan érkezik a fizetés.
2014-11-27
Összességében jó véelményen van a cégről, jók a juttatások, megfelelő a munkakörnyezet és a csapat is rendben van. Amúgy multicég tehát vannak bizonyos kötöttségek, de bátran mondhatom az egyik legjobb hely ahol eddig dolgoztam. A fizetés se nem kiemelkedő se nem rossz, olyan átlagosnak mondanám. A munkábajárás is biztosított. Így összességében pozitív a véleményem a cégről.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Veszprém Veszprém, Házgyári út 6-8

A gyár termékei között fékrendszerek, komfort- és karosszériaelektronikák, elektronikus menetstabilizáló rendszerek, hibrid meghajtó rendszerek elektronikai vezérlő egységei, alvázelektronika, olajszenzorok szerepelnek. 2014-től projektek koordinálási jogot is kapott is kapott a gyár.

Vélemények más cégekről