Computacenter Services Kft - állás, fizetés, munka vélemény

Computacenter Services Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-07-07
Kezdésnek jó volt korrekt cég de nem a legjobb. Elég nagy a lemorzsolódás, nem véletlen hogy elég sok dolgozót keresnek a mai napig is.
2015-03-08
Nekem annyira nem vonzó megmondom az igazat vannak sokkal nyugisabb cégek akik ugyanennyit fizetnek. Rá kellene már hogy jöjjön a vezetőség arra, hogy a pénz nem minden!
2014-01-06
Néha kicsit elszabadul bent a fejetlenség és olyankor csak a kapkodás van. Kicsit lehetne az egész jobban szervezett. AKi ezen túl tud lendülni annak tudom ajánlani végülis korrekt cég szép kis juttatási csomaggal (fizu+egyebek). Klasszikus multis környezet, szerintem fiataloknak pont ideális. Akinek van már tapasztalat el szokott sokszor menni más SSC-hez.
2013-12-16
Nagyon jó juttatási csomag, nagyszerű multinacionális környezet, kiváló csapat megértő főnökök nagyjából ez jellemző a cégre. Sajnos sokszor túlórázni kell és beugrani napokra ezért a magánéletem sokszor rendezetlen.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest IX. kerület, Soroksári út 30-34

A Computacenter Európa független vezető IT infrastuktúra szolgáltatója. A magyarországi munkavállalók nagy része ügyfélszolgálati munkát végeznek. Azonban van lehetőség a Magyarországon élő, projekt menedzsereknek és kordinátoroknak, hogy bekerüljenek a nemzetközi csapatba.

Vélemények más cégekről