Szent Imre Egyetemi Oktatókórház - állás, fizetés, munka vélemény

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2015-02-14
Régi nagymúltú intézmény több mint 10 évet lehúztam már itt. Voltak szebb idők is ám mégis ragaszkodom ehhez a kórházhoz, nagyon sok jó kollégám van akiket nem szeretnék itthagyni. Olyan mintha egy nagy család lennénk, akik közösen küzdenek meg a mindennapi problémákkal, aztán pedig a pihenőnapokon közösen vígadunk az örömben is. Az orvosok is rendesek odaadóak mindenki végzi a munkáját még a gyalázatosan alacsony fizetések ellenére is. Mert ez nem munka hanem hivatás és kész!
2013-10-02
Vannak napok amik után egyszerűen utálom az egészet ám mégis visszahúz a szívem a kollégák miatt leginkább. Nem egy álommeló álomfizetésért de mégis szerethető valamilyen szinten.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Tétényi út 12-16.

1999-ben kezdték meg a kórház teljes rekonstrukcióját, melynek első lépésében a műtéti szakmákat, valamint az intenzív ellátást magában foglaló „A” épület bővítését és átépítését valósították meg. Ennek keretében Központi Műtőblokkot alakítottak ki, folyamatosan működő, új Sürgősségi Egységet hoztak létre, korszerűsítették a hotelszolgálatot és modern, digitális eszközökkel látták el a célszerűen telepített képalkotó diagnosztikát. Jelenleg 678 ágyas. A Szent Imre Kórház 2009-ben a dél-budai felnőtt lakosok fekvőbeteg-ellátó intézménye. Az intézmény ellátási kötelezettsége azonban kiterjed két agglomerációs településre (Etyek és Mány) is.

Vélemények más cégekről