Cityfood Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Cityfood Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-30
A konyhán melózom itt megfizetnek mert nem nagyon van senki a helyünkre, így még ha savanyú is a szőlő a főnöknek muszály. A környezet maga rendezett figyelnek tényleg a tisztaságra. A munkaidő elég hosszú.
2017-06-21
Nem ajanlom mert lof*szt nem lehet vele keresni koran kell kelni es egesz nap rohangalni mint egy mergezett eger mert ha a vevo nem kapja meg a kajajat akkor neked pampog. stresszes melo sokaig egyik haverom se birta mindannyian lassan felmondtunk.
2017-05-31
Futárkodtam a cégnél még régebben. Akkor saját kocsival kellett menni címpénz volt min a pizzásoknál. A fizetés fix plusz egy kis borravaló de heti egyszeri fizetésnél 2-3 ezer tehát havonta még egy 10-es sincs. De persze ez szerencse kérdése. A munka kora reggel keződidk ha valaki lepörgi a címeket utána le kell számolni és talán olyan délután 3-ra már végez is. Elég nagy a hajtás mert sok a megrendelés. Havi szinten egy 100-ast össze lehetett szedni, ennél többet csak a bentiek kerestek, iroda szakács stb. A mai helyzet se sokkal jobb annyit hallottam hogy már vannak céges verdák is.
2013-02-25
A melo maga elegge unalmas es rohanos a futarkodas nem egy nyugdijas allas. Fizetni alig fizet de legalabb van hol dolgoznom most ennek is orulok.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Pest Vecsés, Új Ecseri út 2

A Cityfood (Cityfood Magyarország Kft.) ebéd házhozszállítást vállal munkanapokon, széles választékban.  Magyaros ételek egészség-barát, kalóriaszegény menük kialakítása.

Vélemények más cégekről