Citibank Europe plc. Fióktelepe - állás, fizetés, munka vélemény

Citibank Europe plc. Fióktelepe

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-08-16
Kiemelkedő fizetés, megbízható és rendes munkatársak, multinacionális és biztos céges háttér nagyszerű termékek. Ezek amik a Citibank nagy erősségei. Szigorú szabályoknak kell megfelelni de nemes a cél. Egyetlen picike negatívum a szabadidő hiánya sokszor, de ezt bőven bőven kompenzálják.
2016-05-10
Bizonyos pozíciókban jó a fizetés az enyémben csak átlagos, semmivel sem jobb más hasonló intézményeknél.
2015-09-20
Sok probléma van a munkatársakkal, rengeteg a konfliktus amivel a vezetőség egyáltalán nem is törődik. Akik már jobban benyalták magukat azokat védik, de amúgy pedig teljesen hiányzik a pártatlanság.
2014-02-12
Engem fiatalként teljesen lenyűgözött a Citibank. Rugalmas munkaidő, távmunka lehetősége, bőséges fizetés és egyéb juttatások, sportolási lehetőség segítőkész és összetartó csapat. Ez az ami kell a jó és eredményes munkavégzéshez, na meg egy jó adag kitartás és tenni akarás! De látva hogy hova lehet eljutni, szerintem ezzel senkinek se lehet problémája.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Szabadság tér 7.

A Citi 1985 óta működik Magyarországon. A Citi első leányvállalata volt a Közép-Kelet-Európa régióban. Napjainkban is globális bankként nagyvállalati és lakossági ügyfeleket Magyarországon. Tranzakciós szolgáltatások, letétkezelés, vállalati és befektetési banki szolgáltatások, vállalati hitelek és treasury szolgáltatások, számlavezetési és befektetési szolgáltatások, hitelkártyák, biztosítások és személyi hitelek.

Vélemények más cégekről