H&M - állás, fizetés, munka vélemény

H&M

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-01-05
Tipikus rabszolgatarto ceg nem is birtam sokaig seki se jojjon ide dolgozni
2016-12-30
Valamiért szeretek itt dolgozni nagyon jól megszoktam már és nem akarok váltani. Pedig se a fizetés nem jó se a munka nem könnyű és sokszor ki is borulok.
2016-11-28
Borzasztóak a munkakörülmények állandóan menni kell csak dolgozok és alszom, ehhez képest a fizetés a béka segge alatt van. És így legyél kedves a vendégekkel mikor a főnökök és a többiek is csak felhúzzák az agyam. Nem ajánlom én ezt a helyet, rengeteg az ideg a munka és nokedli a fizu.
2016-09-22
Rengeteg a meló itt ráadásul mindent gyorsan hibátlanul kapkodva kell csinálni mint egy gépnek. Nem sok pihenőidőnk van és ehhez vágj még jópofát is. Egyes emberek nagyon beképzeltek és nyallerek velük nehéz dolgozni, és fele annyit se csinálnak meg mint én. Sok dolgot nyújt a cég viszont a bérezés az még eléggé messze áll attól ami már elég lenne.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VII. kerület, Kéhly Anna tér 1.

Az Accor-Pannonia Hotels Zrt. az Accor csoport magyarországi leányvállalata, ami Európa és a világ egyik legnagyobb utazási, turizmus és szolgáltatással foglalkozó csoportja, ami közel 100 országban képviselteti magát 170 000 alkalmazottal, 1993 található meg Magyarországon 20 szállodával valamint Szlovákiában egy szállodával. Hoteljei:1 Sofitel, 5 Novotel, 7 Mercure, 5 Ibis Budapesten, Székesfehérváron, Szegeden és Győrben összesen.

Vélemények más cégekről