DENSO Gyártó Magyarország Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-03
-főnökség rámegy minden nőre ha jó... -munka kegyetlen sok, túlóra kötelez 2-3-4 "rab" -körülmény: olajban csúszkálva lehet hozni a darabszámot -ordibálás megy "ha nem tetszik le lehet számolni" bár mostanság emberhiány van -nem a japánok a ludasak a magyar vezetést tartom rossznak /korrupt magukat és pajtásait védő lefelé taposó bagázs/ -én 7 évet húztam le-/ első munkahely nem volt viszonyítási alapom/-már bánom -kb. 5000 dolgoznak de kb 40000 ember volt már ott-/ kevesen maradnak meg talán főnök-rokon,barát,adós,... -lent tartják a fizetéseket /környék összes cégével összebeszélnek/
2017-06-16
A fizetés gyárimelós átlag 160 brutto a kezdőnek,3 hónap után 20 cafetéria,plusz 10 hiányzásmentességi bónusz,ingyenes buszjárat.Nagy a vállalat és ha jó helyet fogsz ki,érdemes megbecsülni.
2016-09-02
Lehúzó banda rosszak a körülmények a fizetés meg szinte semmi, nagyon hamar el is jöttem onnan, bunkó és semmirekellő bagázs az biztos
2016-04-14
Van lehetoseg tulorazni bevagyok jelentve es tobbet kapok mint kozmunkan, nekem mar ez is eleg.
2016-03-23
Ide sikerült bekerülnöm de alig várom hogy mehessek is innen, mert ez nem jó ami itt megy. Egy-két évig talán ki lehetne bírni de többet egy szemet se…
2015-11-06
Van cegs busz meg erzsebet utalvany, a munka fix, a fonokok se olyan rosszak a fizu mindig idoben megjon
2015-01-27
Vegulis egy munkahelynek elmegy, biztos allas, jofejek a munkatarsak, a fizetes is idoben jon es be vok jelentve. Kiseb-nagyobb hibak viszont elofordulnak de en ennek a lehetosegnek is orulok.
2014-02-17
Ne gyere ide dolgozni! Tényleg ne főleg ne a termelésbe. Az üzem a körülmények nullák és veszélyesek, volt már egy pár baleset. A művezető úgy ordibál veled, mintha egy utolsó semmirekellő lennél. A műszakos munkarendben is alig kapunk minimálbérnél nagyobb fizetést, ráadásul így mellette élni is alig van időd, kihajtanak kizsákmányolnak.
2013-01-07
A külföldi cégek mintapéldája. Idejöttek az olcsó munkaerő miatt, kihasználják a törvény adta összes kiskaput amikor csak lehet. Nem korrektek, de a túlóra szinte kötelező. Igazi emberi robotnak néznek mindenkit. Megy a taposás és a nyalás az emberek között, nincs összetartás.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Holland fasor 14.

A DENSO Gyártó Magyarország Kft. 1997-ben alakult a gyár Székesfehérváron, mint a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója. A japán cég az autóipar számára gyárt üzemanyag-ellátó rendszerelemeket, (adagolószivattyú, nyomócső, befecskendező), valamint rendszervezérlő egységeket. Partnerei között szerepelnek olyan autógyárak, mint General Motors, Suzuki, Perkins, Nissan, John Deere. A cég 4.000 munkatársat foglalkoztat gyárában.