Univer Product Zrt. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-09-18
Elgédetlen vagyok mert nem becsülik meg az embert és a klasszikus menj ahova akarsz egyesek felfogása és én ezt nagyon meguntam. Tuti máshol is keresek ennyit igazuk van! Soha többet Univer!
2016-07-20
Vegre egy hely ahol normalisan viselkednek a dolgozoval aki megerdemli azt megfizetik aki pedig lusta azt kirugjak. Nem csalodtam meg eddig
2016-03-12
Rendezettek a körülmények bejelentett és hosszútávú munka. Folyamatos béremelések vannak így már a fizetés is jónak mondható. A vállalat emberszámba veszi a dolgozókat. Általánosságban mondva a vezérek is rendesek persze van egy-két földtől elrugaszkodott. Sokat kell dolgozni így az ember magánélete néha háttérbe szorul.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Szolnoki út 35.

Az Univer 100%-ban magyar tulajdonú élelmiszeripari vállalkozás. 1965 óta gyártja a mai napig meghatározó Piros Arany, Gulyáskrém és Erős Pista ízesítőket, valamint Magyarországon elsőként ő gyártott majonézt. 2003-ban tulajdonrészt szerzett a Kecskeméti Konzervgyárban, így a termékei között kezdtek megjelenni a paradicsomok, bébiételek, hőkezelt szószok, öntetek, lekvárok, gyümölcslevek.