Mol Nyrt. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-15
Nagymúltú cég igazi multinacionális környezet. Igazi karrierlehetőséget ajánl. A munkámat elismerik anyagilag és erkölcsileg is, mindenki nagyon befogadó a főnököm támogat.
2017-06-15
A fonokok csak azt nezik hol tudjak lenyulni a penzt es azt mi is megszivjuk. Nem ajanlom max ugyeskedo okoskodo embereknek.
2016-01-29
Vannak előrelépési lehetőségek, jó cég, lehet fejlődni. A régi megbízható kollégákkal kapcsolatosan nagyon hálás a cég, én innen mentem nyugdíjba és nagyon sokáig itt dolgoztam.
2015-03-11
Szeretem a munkámat, jó itt dolgozni, kihívást jelentő feladatok vannak, viszont a fizetés nagyon kevés. És ez az évek múlásával sem növekszik sajnos. Egyre több a munka, ugyanis a létszámhiányt nem tudják pótolni. Felelősségteljes munka, ami sajnos egyre csak nő. Gyenge fizetés miatt nem ajánlom.
2014-09-15
Nem szeretek itt dolgozni ennyi penzert ennyi sokat meg nem dolgotam. korulmenyek se jok nem jut az ember elore
2013-01-22
A cég korrekt bejelentett munka, a pénz mindig időben szokott jönni. Vannak juttatások, általában az emberek normálisak emberszámba vagyunk véve. Vannak céges rendezvények nagy céges háttér. Biztos anyagi háttér, biztos munka.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Október huszonharmadika utca 14.

A MOL Magyarország vállalatcsoport, egy integrált olaj- és petrolkémiai csoport, mely négy országban van jelen, székhelye: Budapest. Olajfinomítást végez és kőolajszármazékokat gyárt valamint ezeket exportálja is. Körülbelül 8000 alkalmazottat foglalkoztat, Magyarországon 365 töltőállomással rendelkezik. Emellett található még töltőállomása Szerbiában, Romániában, Szlovéniában.