CELLCOMP KFT. - állás, fizetés, munka vélemény

CELLCOMP KFT.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2015-04-03
Szethuzas, minimalber, terror, teljesíthetelen elvarasok sorolhatnam meg. Minden nap miutan kilepek a kapun szinte megvaltva erzem magam. Amint lesz itt valami jobb hely a kozelben azonnal szo nelkul lelepek errol a pokoli helyrol.
2013-09-06
A fönökség nem ér semmit, csak kiabálni terrorizálni és stresszelni tudnak. A munka hajtós monoton kimerítő. A kétkezi munkás semmibe sincs nézve szó szerint csak egy robot. A pihenőt is úgy kezelik mint a robotoknál. Kizsigerelés ami itt folyik nem munka. Emiatt többen is elmentek már innen. Pénzt se sokat adnak pedig folyamatosan járunk. Nincs jó véleményem a cégről egyáltalán.
2013-07-16
Sosem volt egy jó munkahely azonban a folyamatos létszámhiánynak köszönhetően a főnökök még jobban stresszelik a dolgozókat. Sok a túlóra is amiket próbálnak elügyeskedni a kedves tulajok. Az üzem tele van csókosokkal akik bátran bármikor mindent besúgnak, alaptalanul a másikra hárítják a felelősséget.
2013-04-03
Szamito szemet bagazs az egesz az ember szemet kiszurjak 100 ezer forinttal ugy hogy kozben a belem is kidolgozom minden aldott nap!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Celldömölk, Építők utca 8

Német-magyar tulajdonú vállalat, mely 1990 óta van jelen a piacon. A magas színvonalú gyártásnak köszönhetően a fejlődés folyamatos volt, így olyan nemzetközi hírnevű vevőket tudhat magáénak, mint a Mercedes BMW, Nokia, Siemens stb.Villamos termékek, panelek gyártása foglalkozik 3 üzemében.

Vélemények más cégekről