Ibiden Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Ibiden Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-15
A váltott műszak nagyon megviseli a szervezetet, ráadásul 12 órázni kell de a 3 nap pihenő jól szokott jönni. Az emberek általában normálisak de azért van egy-két kakukktojás. A munkára figyelni kell és figyelnek hogy hogy csinálod, de nem lehetetlen letolni. Nem olyan rossz de lehetne sok dolgon változtatni. De ajánlom mert biztos fizetést nyújt, nem kell félni meg rinyálni egész évben.
2017-09-01
Koszos mocskos az egész hely de van ruha meg a cuccok is megvannak. Nagyon kemény melót kell minden nap csinálni, de a fizetés viszonylag elég jó. A vezetőség senkinek sem nézik a kisembereket, csak robotok vagyunk nem emberek. A legjobbak talán elő tudnak lépni, meg ha eléggé nyalnak.
2017-07-07
Aki nem bírja a fizikai melót annak nem ajánlom! Nem olyan nehéz amúgy de az ünnepnapok nincsenek mindig megtartva. A 4 pihenőnap nagyon jól jön. A csapatmunka nagyon jó a kollégákkal jól lehet dolgozni. Sokan jönnek vidékről mivel szállást is tudnak kínálni, de nem mindenkinek olyan jó főleg a fiataloknak. Sok a fiatal csoportvezető akik néha dirigálnak és nehéz elviselni.
2017-06-10
Szeretek itt dolgozni a 3 napos munkarenddel sincs nagy problémám, de a fizetéssel nagyon nem vagyok elégedett lehetne sokkal több is! Jól megfizetik az ünnepnapi melót de nem mindig veszik mindet figyelembe meg előtte és utána is adhatnának szabit mert egy nőnek nagyon nehéz pl a karácsonyra készülnie.
2017-06-10
Keves a fizetes senkinek sem ajanlom.
2017-04-29
Szerintem bárki megnézi állandóan keresi a gyártósori operátorokat szerintem nem véletlenül. Sok meló kevés fizetés állandó nyomás hülye munkarend minden ami rossz elmondható.
2017-04-10
A meló nem vészes megtanulható de a folyamatos 12 órázás azért megterhelő. 3 nap pihenés azért jól jön. Az emberek állandóan jönnek és mennek emiatt. A fizetés nem valami sok de élhető.
2017-03-17
Vannak rossz helyek is, de én tiszta helyen dolgozom. Biztos munkahely, a cégen belül lehet mozogni, folyamatosan megvan a lehetőség az előrelépésre. Normális fizu, cafeteria ,munkásszállás céges busz.
2017-02-15
Nem tudom jóra értékelni, mert az utazással együtt a 12 órás munkaidő körülbelül 15 órára duzzad, szóval evés, alvás, munka ennyiből áll a nap. A gyár televan leszarom típusú emberekkel tisztelet a kivételnek. A fizetésről pedig ne is beszéljünk.
2016-08-02
Fizetés és a 3 napos munkabeosztás, ingyenes céges busz, - ezek nagyon jók. Sajnos nincs kismama műszak, ezáltal nehéz visszakerülni szülés után. Kevés már a régi dolgozó.
2016-04-24
Ceges busz, atlagos fizu, juttatasok, nulla kozosseg. nem egy tarskereso
2015-09-21
Ez egy átjáróház, nem munkahely. Alig ismerek valakit, mindenki pár hetet dolgozik csak itt, annyira szar. A fizetés cserébe egész jó, de mindenki külföldre megy...
2014-11-21
A műszakbeosztás jó, emiatt vagyok itt. A fizu is tűrhető. Kollegák nincsenek, mert mindenki jön megy, nincs stabil munkaerő. Senki sem szeret itt különsebben lenni
2014-01-31
A régiekből nagyon kevesen vannak, rájuk lehet számítani. A fiataloknak ez nem perspektíva, pedig megbízható, stabil cég.
2013-04-20
bejelentett melo, atlagfizu, cegesbusz. juttatasok vannak, tovabbkepzes nincs
2013-03-18
Nem maradok mar sokaig, egyedul erzem magam. Inkabb kevesebb penzert dolgozom, de nem egesz nap vagyok egyeul. Nagy elony, hogy bejelentett
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Dunavarsány, Neumann János Utca 1.

Az IBIDEN Hungary Kft. 2004 júniusában alakult és építette fel dunavarsányi gyárát, mint az Ibiden cégcsoport második európai dízel részecske szűrő központja. Terméke a dízel gépjárművekbe beépítésre kerülő, kerámia alapanyagú DPF szűrő, ami a motor által kibocsátott káros szemcsék mintegy 99%-át kiszűri.

Vélemények más cégekről