Celanese Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Celanese Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-08-03
Nagy csinadratta de nagyobb a füstje mint a lángja elv érvényesül. Sok olyan dologgal kecsegtet ami a mai fitaloknak nagyon is számít ( rugalmas munkaidő, modern iroda, állandó képzések, vigyorgás) csak a magas elvárásokhoz képest alacsonyak a fizetések. Persze nem akarok senkit sem eltántorítani jó hely főleg egy fiatalabbnak, már ha sikerül bekerülnie, de hosszú távon karrier szempontjából lehet találni jobb céget is csak kicsit keresgélni kell.
2014-02-25
Jo kereseti lehetoseg, modern iroda, kituno kornyezet szuper csapat. Multinacionalis hatter megfelelo tamogatas jo ceges csapatepitok. Sokat lehet tanulni fejlodni
2013-01-20
Szuper modern inspiráló munkahely, rengeteg fejlődési lehetőséggel állandó képzésekkel nagyon jó rendezvényekkel. A fizetésen kívül a cég mindenféle juttatást (cafeteria+sport) ad, az elvégzett munkát nézik és nem az órát. A munkatársakkal jól együtt lehet dolgozni, a vezetők is korrektek. Bekerulni kicsit nehéz de mindenképp megéri azt a kis pluszban rátanulást. Ajánlani tudom csak!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 33

A Celanese a világ egyik vezető különleges vegyipari termékeket és technológiákat gyártó vállalata. A budapesti pénzügyi szolgáltatóközpont az Észak-amerikai, európai és ázsiai létesítmények pénzügyi működését támogatja a számvitel, könyvelés, logisztika, vevőszolgálat és IT területén.

Vélemények más cégekről