CCC Hungary Shoes Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

CCC Hungary Shoes Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-11-06
Nem egy nagyon nehéz meló, de ez attól is függ,hogy milyen boltvezetőt fogsz ki magadnak. Szeretek itt dolgozni, jók a munkatársak bár van akivel nem igazán csípjük egymást :) A fizu függ a beosztástól meg hogy hány hétvégét dolgozom de a minimálbérnél egy picivel több mindig megvan.
2015-06-07
Van részmunkaidős lehetőség de az gyalázatosan alulfizetett 60 ezer Forintból nem lehet megélni, ráadásul meg vezénylegetni akarnának egyik boltból a másikba napról-napra na nekem ez nem fekszik
2014-08-27
Viszonylag korrekt a cég. A munkatársakkal nagyon jól kijöttem, jó kis csapat volt. Az emberek folyamatosan cserélődtek. A fizetés az mindig a garantált bérminimum plusz cafeteria. A munka hosszú 12 órázni kellett és a vevők hülyeségeit is el kell tűrni így nem árt egy jó adag türelem. Nyugdíjba általában senki se innen megy, de aki szorgos előre tud lépdelni.
2014-03-11
Állásinterjú szokásos kérdések.A munka nem megerőltető, de nem hiszem hogy a fizetés bármire is jó lenne
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XII. kerület, Alkotás u. 53.

A CCC Lengyelországban alakult a kilencvenes évek közepén. 2012-ben kezdte meg magyarországi tevékenységét és mára, a magyar cipőpiac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A kiváló minőségű bőrcipők a cég lengyelországi gyárában készülnek.

Vélemények más cégekről