TESCO-GLOBAL Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

TESCO-GLOBAL Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-08
Hát se a környezettel nem vagyok megelégedve, se a fizetéssel. Elég megnézi a LIDL-ALDiT ott is sokkal többet adnak. A banda nagyon széthúzó mindenki tapossa a másikat a főnök is felfelé nyal. Sokat tehetnének, hogy könnyebb legyen a dolgunk de egyszerűen sz*rnak rá. Nem ajánlom!!! Inkább más cégekhez, én is elmegyek innen nemsokára.
2017-10-26
Kicsit sem számít mit és mennyit tudsz úgysem érdekel senkit! Nem becsülik meg az embert csak pofára adják a fizetést. Jól be kell nyalni magad akkor 0 melóval is hasítani fogsz előre! Utálom mocskos egy banda.
2017-10-21
A raktárban dolgoztam. Minden eszköz és szerszám megvolt. A fizetés nem volt olyan rossz van ahol kevesebbet adnak. Ami a munkatársakat illeti nagyjából mindenkivel együtt lehet dolgozni, de persze vannak elég fura arcok. Nekem végsősoron bejött bár nem sokáig dolgoztam itt.
2017-09-22
Diákmelón voltam itt, szerintem nem volt rossz mindenki nagyon kedves volt, segítőkészek voltak az emberek. A fizetés nagyjából olyan mint minden diákmunkán, a melóhoz képest szerintem korrekt volt.
2017-09-01
A munkakörnyezet tiszta és úgy is kell tartani Meg vagyok elégedve a fizetésemmel. A főnökök és kollégák: összetartó közeg, segítőkész vezetők és kollégák. A fejlődés és előrelépés a cégnél nem nehéz, csak odafigyelés kell.
2017-08-21
A többi hasonló cég sem jobb ennél de ez legalább hosszú ideje biztos melóhely már. Stabil biztos munkalehetőség normális kollégákkal.
2017-06-14
Nagyon kevés a fizetés érik a sztrájk! Aztán még csodálkoznak, hogy miért nincs munkaerő, hát ezért!
2017-06-11
Teljes a fejetlenség a motiválatlanság, nagyon kevés a dolgozó emiatt nagy terhet rónak ránk. Aki jól tud nyalni annak menni fog a meló, a főnök kedvence lesz.
2017-06-10
Csak a dolgozók akik jóra értékelhetőek hiszen kedvesek normálisak és a legtöbben probálják szívből végezni a munkájukat. Persze van egy-két léhűtő is, de ettől függetlenül szeretek velük dolgozni.
2017-05-29
Nekem a fizetésem rendben van úgy gondolom elégedett vagyokj vele, de természetesen meg is dolgozok érte keményen. A munkatársaim és a vezető is felkészült mindenki igyekszik a legjobbját nyújtani. A rendre és a tisztaságra nagyon oda kell figyelni! Ezt keményen mindenkin számon van kérve. Kitartással és odaadó munkával van lehetőség a tanulásra fejlődésre is.
2017-05-29
Borzasztoan keves fizetes allando munkaerohiany es meg emelni sem akarnak. Na ezert jon majd a sztrajk!
2017-05-12
Senki se menjen ide mert nincs itt nyugalom mindig csak több a meló a fizetésen meg nem akarnak emelni. Leszarják a dolgozókat hiszen tudatlan birkák vagyunk csak mind. Nem ajánlom!
2017-05-12
Bejelentett a munka de minimálbérnél többet nem lehet keresni. Annyi a jó, hogy ez legalább a minimális óraszámra vonatkozik, és nincsenek kifizetetlen túlórák. A pénz kezelését komolyan veszik nagyon, a fizetés pontosan megvan minden hónap elején. A beosztás jóelőre megvan, így ha valakinek kell valami időpont lehet egyeztetni egyezkedni.
2017-05-09
A munkaeszközök része elavult ezért nehéz velük dolgozni sokszor küszködés a meló pedig gyorsan kellene haladni. A főnökök és a kollégák nagyon jófejek. A fizetés lehetne több de még most elég. Aki tanul és akar az léphet előre!
2017-04-21
Nincs sok problemam a Tecsoval rendesen kifizetnek meg ha keveset is na meg ahol en vagyok ott normalisak a munkatarsak igy nincsenek aruhazon beluliproblemak se igazan.
2017-04-12
Egyre sz*rabb nem becsülik meg se az embert se a munkáját a kutyát se érdekli mennyi ideje vagy hűséges ehhez a céghez. A fizetés is siralmas és nevetséges egyszerre a francnak sincs így kedve hajtani, jó lesz az nyugodtabb tempóban is! Amint lesz egy másik lehetőségem lépek is innen le!
2017-04-08
Szuper, támogató közösség, nyugodtan megbízhatunk egymásban. (Vannak faszok is...khm.) A vevők néha bunkók, de megoldjuk
2017-03-26
A fizetés nem jó a környezet talán elfogadható. A munkatársak miatt elég jó a hangulat a főnökök közül se mindenki olyan rossz. Sima dolgozóként előlépni nem sok lehetőség van.
2017-03-12
A vevőszolgálati fizetés szerintem rendben, a munkával nagyjából egyenrangú. A csapatom jó, segítünk egymásnak de csak így lehet. A környezet jó ami kell a melóhoz minden megvan. A pénz rendezettten mindig megérkezik, van cafeteria meg egyéb juttatások. Szeretek itt dolgozni biztos megélhetést nyújt.
2017-03-10
Kultúrált környezet (ez igaz az öltözőre, wc-re is), normális segítőkész kollégák, rugalmas normális vezetés. A pénz az utolsó emelés óta már elfogadható előtte ez hatalmas probléma volt! Aki hosszú ideje itt van az valamennyire tudott már előrelépni lehetőség azért van rá.
2017-03-10
Nem szeretem a Tesco-t, csak az embereket akik itt dolgoznak. Nagyon jóbaráti viszony van közöttünk segítünk egymásnak. Ezt az egyet tudom értékelni ebben a helyben. A fizetés az siralmas, a környezet se valami fényes, na meg a főnökök se!
2017-03-10
Nagyon kevesen vagyunk főleg a fizikai részen így nagyon soket kell pörögni rossz és feszített a tempó. A légkör amúgy meg jó, a munkatársakkal jól ki lehet jönni. Azonban annyira mégse tudom ajánlani a Tescot, pont a feljebb írtak miatt.
2017-02-26
A penz idoben erkezik a kornyezet is nagyjabol jo. A fonokok es a munkatarsak viszont lehetnenek sokkal jobban is, nem mindenkivel lehet normalisan egyutt melozni. Elorelepni fejlodni meg aztan szinte lehetetlen, nem szeretem.
2017-02-12
A fizetés nem olyan jó mint a kereskedelemben én nagyon keveslem. Sokszor még az alapvető eszközök sincsenek meg, old meg ahogy akarod mentalitás. A kollégáimmal, beosztottjaimmal nagyon jó a kapcsolatom. A vevőkkel is meg szoktam oldani az esetleges problémákat. Nagy energiákkal még az előrelépés is megvalósítható de ehhez sokat kell gürizni. Nem ajánlom!
2017-02-10
Bolttól függ a munkatársak és főnökök milyensége, nekem pl volt már a Tesconál jobb munkahelyem is. A fizetés elmegy de közel sem vagyok elégedett vele. Nálunk a tanulás és fejlődés viszonylag egyszerű csak akarat kérdése. A juttatások eléggé kevesek!
2017-01-28
Szerintem egy jó munkahely jó a munkám szeretek bent lenni a fizetésem is elég korrekt. Szóval ajánlom mindekinek!
2017-01-02
Szeretek itt dolgozni! Jófejek a kollegák, sokat lógunk együtt, sörözgetések, beszélgetések. Végre egy olyan hely ahol összetartunk. A cafeteria rendszer erős, talán ez miatt is megyünk annyit együtt. A fizetés átlagos, de ki lehet jönni
2016-12-12
A fizetés kevés állandóan hajtva vagyunk a végletekig, emiatt mindenki ideges stresszes és ez a kapcsolatok rovására megy, romlik bent a hangulat és pont hogy lassabb lesz a munka. Ettől pedig még nagyobb a hajtás, ördögi kör ez, ahonnan nagyon gyorsan ki kellene szállni.
2016-12-08
A fizetes nem a legjobb de nagyjabol elfogadhato. A munkatarsakat nagyon szeretem jol lehet veluk egyutt dolgozni nagyon hatekonyak. Ha valaki szorgalmas es megerdemli meg lephet is elore pl arufeltoltobol penztarossa.
2016-11-23
A penz nem valami jo, de a tobbi cegnel sem adnak tobbet. Jo a csapat, a vezetok is normalisak ha baj van akkor igyekeznek segiteni. meg talan talan elorelepni is lehet de ahhoz oskat kell tanulni meg nyalni.
2016-11-01
Én is szeretem a Tescot. Eddig kisebb cégeknél dolgoztam, minden teljesen kiszámíthatatlan volt. Pénztáros vagyok, eddig ez a legjobb helyem. Ha bármi problémám van, akkor mindenki szívesen segít
2016-08-21
a teso ad pénzt de az életed elveszi
2016-02-07
Én egy vidéki tescoban voltam, jó volt. nyugdíjasnak jó, bejelentett munkahely
2015-10-25
Már nyugdíjas vagyok, de szerettem a helyem, árufeltöltő voltam. Pörgös kollegák, még a főnökökkel is jól kijöttem. Egyáltalán nem volt robotmunka, az ember a saját elképzeléseit is megvalósíthatta.
2015-10-03
Alapvetően egy jó hely megfelelő juttatásokkal. Jófej mindenki
2015-07-19
A bolt is nagyon jó, és a munkatársak is kedvesek, aranyosak. Mindig frissen sütünk mindent, és amit nagyon szeretek, hogy több bolt is van előttünk, patika is, lottózó. A fizetés is jó.
2014-11-13
Stabil, korrekt cég, nincs magyarkodás. Állandó munkára nagyon jó, kiszámítható
2014-01-22
Nem családbarát, nincs rugalmas időbeosztás. Van néhány csapatéptő program, a fizetés átlagos, de van cafeteria és egyéb juttatás is. GYES alatt viszont 0 segítség! Lehet, hogy más helyeken másként működnek az áruházak, de részemről a családalapítás kapcsolatában olyan jó tapasztalataim azért nem voltak
2013-09-10
Én unom. A napot nem látom egész nap, bent rohadok, néha kimehetek cigizni.fasza.
2013-07-17
Én azt szeretem, hogy a főnök is ember és keményen dolgozik. Segít ha kell pakolni!
2013-03-29
Nem egy karrier, de jó a hangulat és a fizuból is kijösz
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Budaörs, Kinizsi út 1-3

A Tesco-csoport az egyik leggyorsabban fejlődő nemzetközi áruházlánc. Mára a világon, három földrészen (Európa, Amerika, Ázsia), 14 országban, több mint 5300 üzlettel, közel 500 000 alkalmazott számára teremt munkalehetőséget. Magyar...

Vélemények más cégekről