Cargill Magyarország Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

Cargill Magyarország Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-16
Nem olyan rossz az, de a főnökök hozzáállása még mindig irtó borzalmas. Mindenkiben csak a hibát keresik, kivétel a kiskedvencek.
2015-09-05
Utaltam itt dolgozni a fonokok szemetek mindig csak a hibakat kerestek es hogy mit basztam el. minden kis hulyeseget vontak volna a berembol. szamomra egy remhely volt hamar el is jottem onnan. senkinek sem ajanlom
2014-12-10
Jó ceg be vagyok jelentve megkapok minden juttatást és még fizetni sem fizet rosszul bár elég sokat is megyek dolgozni mindazért. Előrelépés nem sok van de nem is akarok
2013-12-02
Alapjában nem egy rossz hely, voltam már rosszabbnál is. Be vagy jelentve ki vagy fizetve cserébe rendesen bejársz és végzed a munkádat. Álomfizura nem kell számítani de nem is minimálbért adnak azért. Átmenetileg jó.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 37

A Cargill cég 1995 óta van jelen Magyarországon, amikor részesedést szerzett az Agrograin Kereskedelmi Rt.-ben, Magyarország vezető gabona-, olajos mag- és fehérje takarmány alapanyag kereskedő cégében. Ezután takarmányozási üzletága is megkezdte működését, amely jelenleg vezető a takarmányok és takarmány formulák piacán.

Vélemények más cégekről