C&A Mode Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

C&A Mode Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-16
Nyugis meló hátránya hogy hétvégente is be kell járni, illetve nagyon sokat kell állni meg pakolni egy nap. Viszont a környezet tiszta rendezett jó helyen vagyunk. Munkatársakkal jó a munka mindenki teszi a dolgát. Vannak nehezebb napok is.
2016-07-13
Itt nem kell nyitástól zárásig dolgozni, ami jó, de ennek megfelel a fizetés is. Teljes munkaidős állásnak nem valami jó, nem véletlenül van annyi diák a boltokban. Kiegészítőnek biztos jó. A mi boltunkban jó a munkatársak közötti viszony, de van ahol ezzel is porbléma van.
2014-03-29
A fizetés valami gyalázatos, a munka pedig stresszes és nehéz, a vevők néha olyanok mint az állatok a nap végére az ember idegrendszere ugyanúgy kifárad mint a teste. Nem egy hálás munka de akinek nincs semmilyen végzettsége annak jó.
2013-12-07
Szeretek itt dolgozni egyetem mellett jo kis penzkereset raadasul sok jo cuccot is tudok vasarolni. A tobbi dolgozo is megerto es sokat segitenek mar az eleje ota.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Váci u. 16.

A családi tulajdonban álló holland C&A generációk óta fontos szerepet tölt be a megfizethető, de modern stílusú és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében.

Vélemények más cégekről