National Instruments - állás, fizetés, munka vélemény

National Instruments

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-09-17
Az egyik legjobb eddigi munkahelyem, szeretek itt dolgozni, nagyon motiváló a környezet és a cég örülök hogy itt lehetek.
2017-02-12
Nagyon jó munkahely ahol megbecsülik a jó munkaerőt és megteremtik a megfelelő körülményeket a munkához. Sokan akarnak bekerülni, amit nem is csodálok. A nagyon jó fizetésért meg kell küzdeni de ez sem jelent problémát.
2015-04-07
Mérnökként rengeteg lehetőség van, akár külföldre is el lehet jutni. Nagyon jók a munkakörülmények, minden adott, hogy az ember jól tudja végezni a munkáját, de emellett rengeteg fejlődési lehetőség is van.
2013-10-15
Családbarát munkahely, mi rengeteg juttatást és lehetőséget nyújt a dolgozóinak, a jobbak mehetnek Amerikába is akár. Kreatív és ösztönző a vállalat hozzáállása, a nemzetközi háttér pedig biztos alapokat nyújt.
2013-03-24
Korrekt cég, ahol révbe érhet az, aki szereti a munkáját és nem lusta alkat, hanem rendesen elvégzi a munkáját és még a fejlődésre is nyitott. Itt nem leszel 1 év alatt milliomos, de hosszútávú jövőképet kaphatsz és egy biztos alapot.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Határ út 1/A.

A National Instruments mérnöki és kutatási célra készülő szoftvereket gyárt, amik közül legismertebb a LabVIEW. Emellett hardvereket is gyárt az austini székhelyű cég, ami 2001-ben nyitotta meg debreceni gyárát, ahol több mint 1100 ember dolgozik, itt készül a cég hardvereinek 95%-a. Ez a cég első tengerentúli gyára.

Vélemények más cégekről