Budapest Bank Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

Budapest Bank Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-17
A call centerben dolgozom, ami teljesítménybéres. Általában van egy (minimális) fix fizetés, és erre jön rá a jutalék. Ha naponta legalább 10 marhát bepalizol valami szar hitelkártyára, akkor egész csinos fizetés is összejöhet. (És amilyen hülyék az emberek, ez nem is lehetetlen). Pesten 200 fölött össze lehet kapirgálni de ahhoz nagyon jól kell hogy menjen a dolog. A főnöknek is lényeges hogy a beosztott mennyit keres szóval lesz motiváció ezerrel attól nem kell félni. Az OTP-nél pl sokkal jobb de nem egy lányálom.
2017-06-16
Rendben van szeretem.
2016-02-15
Rugalmas munkaidő, otthonról is végezhető munka, stabil a vállalat megfelelőek a körülmények. Bele kell tanulni, de ebben minden támogatás megkap az ember. Szeretek itt dolgozni, jó pár éve már a csapat tagja vagyok.
2014-12-03
Folyamatos képzések, stabil csapattal egy tőkeerős cégnél. Jó csapatszellem, megfelelő és jó képzések, juttatások. A magasabb fizetésért nem árt hajtani.
2014-03-06
Sajnos a munkához képest a fizetést még mindig kevésnek érzem. Régebben jobb volt, most negatív irányba indult el a cég. lehet és kell is sokat dolgozni, csak megfelelő szorgalommal lehet bármit is elérni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 193.

A Budapest Bank Zrt. 1987-es megalakulása óta nyújt teljes körű lakossági és üzleti célú pénzügyi szolgáltatásokat. A lakossági ügyfeleken túl, az üzleti célú szolgáltatások a kis- és közepes vállalkozásokra lett szabva. Országszerte több száz bankfiókkal áll rendelkezésre. A foglalkoztatottak száma meghaladja a 900 főt. A GE Money 100%-ban birtokolta a bankot, azonban ezt később eladta a magyar államnak.

Vélemények más cégekről