BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-20
Egyszerűen imádok itt lenni, minden szempontból az eddigi legjobb munkahelyem. A főnökök a munkatársaim mind szeretem, a környezet több mint jó, inspiráló modern, a megfelelő motiváció ismegvan. A munkatársak nagy részével baráti viszonyba vagyok. A bérezés és a juttatások szerintem igazán kiemelkedőek, van eláőrelépési lehetőség cafeteria ceges eszközök bónuszok stb. Mindenkinek minden szempontból ajánlani tudom!!
2017-10-04
Korrekt munka korrekt fizetésért jó munkatársakkal megértő vezetéssel rugalmas munkaidővel. Akivel eddig beszélgettem még mindenki azt mondta, hogy szeret itt dolgozni, normális munkakörülmények vannak. Előrelépési lehetőség is adott hosszútávú munkalehetőséget tudnak kínálni a mai változó világban.
2017-06-21
Nem mondom kell egy kereskedői véna de amúgy semmi nehézség vagy extra nincs amunkában. Könnyen megtanulható, ha valakinek baja van a többiektől kérhet segítséget. Normális nem szadista vezetés van, meg van a kellő szigor de ha bajod van akkor rugalmasan állnak a dolgokhoz. A fizetés a munka nehézségéhez mérten igencsak jó!
2017-02-01
szeretek itt dolgozni korrekt ceg normalis meloval emesztheto fizetessel
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIV. kerület, Újvilág u. 50-52.

A Bravogroup Holding Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő IT vállalkozása. 25 év tapasztalata összpontosul a cégcsoportban.

Vélemények más cégekről