BP BSC Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

BP BSC Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-08-01
Nagyon szeretek a BP-nél dolgozni igazi nagyvállalat modern és inspiráló környezettel, korrekt vezetőkkel nagyon jó munkatársakkal. Fiatalként az is fontos hogy jól keressek ezt pedig itt a cégnél megtehetem. A béren kívül még mindenféle hozzájárulásokat is adnak, nincs susmus.
2016-06-06
Unalmas szürke SSC-es meló, ahol el sem szakadsz egész nap a telefonod vagy a géped elől. Nem ritkák a túlórák sem. Ezt a cég a fizetéssel a vonzó környezettel, a nagy névvel kompenzálja. Egy taposómalom az egész amiből pár év alatt csúnyán ki lehet égni. Ajánlani annak ajánlom, aki szereti hogy minden nap ugyanazt kell csinálnia, ugyanazokat az unott arcokat kell látni. Jah meg fiatal titánoknak akik még ráérnek erre és mindenáron bizonyítani akarnak, akik bármit megtesznek a pénzért.
2016-04-15
Nagyon szerettem volna bekerülni a BP-hez ami nem volt egyszerű a többkörös interjú miatt, de megérte nagyon is. Álmaim fizetését kapom meg, és ez még csak a kezdet. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a cégről a munka is könnyen megtanulható és végezhető.
2014-05-04
Unalmas szürke meló de cserébe jól fizet. Én nem vagyok hasraesve tőle de az biztos, hogy a pénz miatt sok fiatalnak vonzó lehet. Mindenki gondolja át kinek mi a preferenciája.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Soroksári út 30-34/E

A BP az egyik legnagyobb energiavállalat a világon. Tevékenységei közé tartozik a feltárás, előállítás, olajfinomítás és értékesítés, illetve foglalkozik alternatív energiákkal is. Olyan márkák tartoznak hozzá mint az Aral, Castrol vagy Arco. A BP Európai Üzleti Szolgálató Központja (BP European Business Service Centre) 2009 óta található meg Budapesten, hogy pénzügyi, ügyfélszolgálati és operatív beszerzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson a vállalat európai Finomító és Értékesítési (Refining & Marketing) üzletága számára, illetve hogy összefogja és támogassa az üzletág Európa-szerte nyújtott szolgáltatásait.

Vélemények más cégekről