Robert Bosch Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Robert Bosch Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-14
Mindig tulorazni kell es az ejszakat kimondottan utalom. A 3 muszak ellenere se fizetnek rendesen tulora stb is van de minek….. Nem ajanlom szerintem borzaszto az egesz. A melo is faraszto monoton es unalmas a normat is mindig megemelik ez mar lassan a lehetetlen szint, bar ugye a fizetes is lehetetlenul keves mar-mar.
2017-10-21
A fizetés nem lenne rossz ha nem kellene 12-zni érte, ugyanennyi pénzt máshol simán a nyugodt 8 óráért is bármikor megkapom és hétvégezni sem kell érte mint itt. Van étkező aminek egy részét fizetik de amit ott adnak abból inkább nem eszek többet mert se mennyiségben se minőségben nem ér el egy bizonyos szintet magyarul pocsék. A kaja a lehető legolcsóbban van kihozva a spórolás miatt, aztán meg megy a csodálkozás ha fél banda fosik utána. Szóval én inkább azt ajánlom mindenki oldja meg magának jobban jár. A főnökök is pocsékok rengeteg köztük az abszolút idióta. Csak azért lehetnek ott ,mert jó ismerősük van, amúgy semmihez sem értenek. A porblémák megoldásában sem segít senki csináld meg magadnak old meg magadnak csak ne állj meg. Még véletlenül se állj meg munkaidőben ha hirtelen nincs dolgod menj és keress magadnak valami tennivalót. Még azt is képesek számonkérni ha sokat vagy a wc-n. Most nem azért de vannak az embernek rosszabb napjai mikor tényleg 2x is el kell menni. Nehogy már bár hülye pofázzon itt nekem mikor ők egész nap csak ülnek az irodájukban és nyomják a Facebook-ot. Minél hamarabb meg akarok ezektől szabadulni nagyon remélem lesz más helyem még az se érdekel ha kicsivel kevesebbet fogok keresni, csak húzzak innen a picsába.
2017-09-02
Rossz beosztás állandó túlóra nem odavaló emberek hülye munkatársak lusta mindenki meg szép szokás mindig bemártani a másikat. Ennyit tudnak csak. Utálok itt dolgozni másnak se ajánlom ne jöjjön ide senki!
2017-06-09
Mérnökként dolgoztam a Boschnál de nekem is inkább több a negatív tapasztalatom. Érts mindenhez, körülbelül 2-3 ember munkáját kell egyedül vinned. A fizetés mondjuk vidéki szinten nem volt rossz, kezdőként 200-300 között kerestem amiben benne van a cafeteria. A nagy karrierlehetőségek tényleg megvannak amiket nyomatnak, csak elég sokat kell érte gürizni/tapsoni/nyalni, szóval nekem ahhoz nem volt gyomrom. Külföldi cégként is érződik rajta a magyar mentalitás.
2017-05-20
A fizetés kevés a banda folyamatosan széthúz a főnökökről nem is beszélek senki nem ért senki csak nagyokoskodni meg szájalni tudnak, hiába ezerszer többet tudok náluk. Jót nem is tudok most róla mondani senkinek sem ajánlom pocsék sz*r az egész ahol csak mindenki kihasználnak.
2017-05-15
A soron már 5 éve ugyanannyi a fizetés felháborító!
2017-05-10
gagyi az egesz hagyjuk inkabb nem ajanlott
2017-02-28
A termelésben a soron melozni igazi rabszolgamunka, de mivel a magyar gyárak 90%-ban is ugyanez megy ezért már inkább átlagosnak mondanám. Fizetést nem emelnek, inkább cafeteriát meg egyéb más juttatást adnak a melósoknak. Őszintén se ajánlani se szidni nem tudom.
2016-02-15
Kihajtlyak a beledet is, a penz meg szinte semmi....
2015-12-31
Van étkeztetés, buszjárat, ami nincs az a jó fizetés.
2014-09-08
Mindig kapok szabadságot, amikor csak szeretnék. megfelelőek a fönökök is, jók a munkatársak. Szeretek itt lenni.
2014-04-25
Megfelelő fizetés, van cafeteria, közel van a lakhelyhez céges busz. Ajanlom.
2014-04-10
Szar a kaja több ember lett már tőle rosszul éjszaka meg délután.........ez irtó cink! Ja, amúgy elmegy egynek maga a cég, ha szereted kidolgozni a beled, akkor nem lesz rosz helyed.
2013-04-05
Szeretem a céget, figyelnek rám és a munkavédelemre, megfelelő képzésekben részesítik a dolgozókat, programokat szervez a dolgozóknak, nagyon környezet tudatos is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Heves Hatvan, Robert Bosch út 1

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója.

Vélemények más cégekről