BKK Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

BKK Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-03-22
A főnök és a hülye emberek miatt nagyon frusztráló stresszes munkahely. Ezt a fizetés se pótolja. Ami nem sok megintcsak.
2016-04-18
Ha neked jó a gyomrod meg van bőr a képeden vagy aluloktatott vagy akkor biztosan jól fogod magad itt, a főnök meg majd jó hülyének fog venni. Az okés hogy fix hely, de elég nagy áldozatokat kell hozni.
2015-11-10
Egy allasnak elmegy jo penzt kapunk vannak juttatasok is. Elorelepesi leheoseg nem sok van es a munkamat se ismerik el igaza, de ez rengeteg helyen így mukodik sajnos. Jok viszont a kollegak es a munkakornyezet.
2015-09-20
Szerencsém van, mert nagyon jók a munkatársak a fizetéssel is meg vagyok elégedve. Vannak céges oktatások és rendezvények. Sokszor stresszes tud lenni a környezet és a munka de szeretek itt dolgozni, meg vagyok elégedve a céggel.
2015-02-17
Nagyjából jó munkahely van béren kívüli juttatás is be vagyunk jelentve. műszakpotlék van.
2014-10-15
Megvagyok elégedve a BKK-val, szeretek itt dolgozni, megbecsülik a munkámat. A fizetés korrekt a juttatások méginkább. Támogatott bejárás, pontos precíz elszámolás. Ajánlani tudom.
2014-04-10
A fonokok idegesitoek, streszbe hajszoljak a dolgozot, mindig kapkodos a legkor es a hajtas van csak. nem szeretem ott dolgozni jo hogy eljottem
2014-03-12
Kiszámítható a bér és a munkaidő is nagyjából. Mivel emberekkel dolgozom tisztában vagyok ennek előnyeivel és a rengeteg hátrányával a stresszel a türelmetlenséggel. Pénz szempontjából is jobb, mintha a kereskedelmben helyezkedtem volna el csak simán.
2013-04-10
Átláthatatlan egy cég, bürokratikus mint minden ami állami. Rengeteget kell túlórázni, a rugalmas itt nem pont jó jelentéssel rendelkezik. A bér és a juttatások csak a tényleges szerződés szerinti körülményekhez igazodik, de a valóságban nem vagyunk megfizetve rendesen a rengeteg túlóra miatt.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 19-21

A Budapesti Közlekedési Központot a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés irányítására. Ez az intézmény fogja össze a budapesti közlekedést, ide futnak be a pénzügyi tranzakciók és összefogja mindazt, ami a budapesti tömegközlekedés fenntartásához és fejlesztéséhez szükséges.

Vélemények más cégekről