CBA Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

CBA Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-06-19
Emberek között kell mozogni, de a sok a lenezo kis hulye vasarlo, akihez az ember aztán később hozzászokik. Nem fizet sokat de a jelenlegi végzettségemmel még annak is örülök, hogy itt állást kaptam. A munkatársaim miatt nagyon szeretem.
2016-11-26
A nagy magyar üzletlánc se jobb egy fokkal se a többi kizsákmányoló láncnál. Váltok a LIDL-re mert tán ott a pénz már több.
2016-03-31
Egy kész rémálom! Pénztározz,pakolj és mindezt egyszerre...kb 3 dolgot csinálj és legyél nagyon gyors...úgy beszélnek meg úgy bánnak az emberrel mint az állatokkal vagy talán még azokkal sem ennyire...és mindezt fillérekért...de szó szerint.
2014-08-19
Csak a kollégák miatt szeretem, már összenőttem velük. Itt vidéken nem olyan rossz, az emberek is kedvesebbek sokkal, a munkaidő is hamar telik a jobb hangulat miatt. A fizetésen azért még lenne mit csiszolni!
2014-08-13
Nem ajánlom senkinek se, kemény pörgős stresszes fizikai meló nem valami sok pénzért. Aki szereti csinálja de nekem bőven elég volt belőle 2 év, inkább elmegyek valami irodába.
2014-05-31
Nagyon rossz rengeteget kell dolgozni folyamatosan ugraltatnak szinte meg se lehet allni es meg a munkatarsaim is csak furkalodnak borzaszto
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Alsónémedi, 2402/1. hrsz.

A CBA a legnagyobb magyar kiskereskedelmi üzletláncok egyike, fő tevékenysége az élelmiszerek és egyszerűbb háztartási cikkek árusítása. Franchise rendszerben működik, ennek köszönhetően hálózata 1100 kiskereskedelmi egységből, 2000 csatolt kiskereskedelmi egységből és 45 nagykereskedelmi egységből áll. Külföldre is terjeszkedett, 10 európai országban található még kereskedelmi egysége.

Vélemények más cégekről