Biofilter Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Biofilter Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-06
A telepen elég jó a hangulat a főnök is nagyon közvetlen és normális. A fizetés szerintem jó és a munkában sem kell meghalni mint egyes gyárakban. A munkaidő elég hosszú, korán kell kelni és majdnem estig menni kell szóval nem éppen családbarát a dolog.
2017-07-12
Minden megvan ami a munkához kell, az újakat mindig betanítjuk, a környezet nem királyi de szerintem megfelelő. A fizetés nekem jó, bár azért az igazsághoz hozzátartozik hogy egy erős pesti átlag inkább. A kollégákkal elég egysíkú a kapcsolat nagy barátságok itt nem fognak kialakulni, de a problémák elég jól és hatékonyan megoldhatóak. Sajnos az előrelépés lehetősége eléggé korlátozott, a fejlődés pedig mindenkinek a saját szorgalmától függ leginkább.
2017-05-13
Jobb mintha be lennék zárva egy épületbe egy sor mellé. Vezetni szeretek szóval nem jelent problémát hogy autón kell lennem, a beosztás persze szoros és a munkanap is hosszú. De biztos állásom van egy közepes fizetéssel és már annyira bedolgoztam magam, hogy nem is szívesen váltanék. Talán ha előléptetnének. De az itt úgyse gyakran fordul elő.
2014-03-26
Stabil munkahely fix bejelentett bérrel. A munkát magát olyan átlagosnak mondanám sokat kell menni meg gürizni de azért nem embertelen. A pénz sem olyan rossz de lehetne még jobb is
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Pest Törökbálint, Kinizsi út 15

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. egy bioenergetikai szektorban tevékenykedő környezetvédelmi szociális vállalat. A bioenergia szektor működési elve, hogy olyan alternatív energiákat állítson elő, amely kiváltja a klasszikus véges fosszilis és veszélyes atomenergiákat, folyamatos fenntartható fejlődést biztosítva. A cégnél kiemelt a másodlagos alapanyagokból hulladékokból történő energia előállítása.

Vélemények más cégekről