Market Építő Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Market Építő Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-08
Elég jó munkahelynek tartom nincsenek nagyobb buktatók de a munkaidő az csak egy viszonylagos szám. Elég nagy a felelősség és az sem hátrány ha valaki tud bánni az emberekkel mert nem éppen a magas iskolázottságukról és a logikai képességeikről híresek. A főnökök se vészesek de van azért aki nagyon szigorú és a papolás az minden héten megvan. Céges kocsi meg telefon alap ilyen helyeken. Magánhasználatra is mehetnek. A fizetés elég jó nem a legjobb de hosszútávon is lehet gondolkodni a Marketnél.
2017-09-18
Megbecsülés elég jó fizetés, rengeteg munka ezáltal gyors fejlődés megannyi képzési lehetőség. Ezt kinálja a cég. Szeretek itt dolgozni, mert az ember karrierjét elég jól meg tudja dobni. Természetesen rengeteget kell járni, úton lenni, de céges telefont és kocsit kapunk. A munkát és a szorgalmat elismerik magasabb poziíciókba is lehet lépni. Az egyetlen igazán nagy hátulütő a folyamatos pörgés telefonos egyeztetések, azért elég sokat lecsípnek az ember szabadidejéből is. Én mégis szeretem csinálni, örömömet lelem benne, szeretek itt dolgozni.
2017-06-12
Kifizetnek idoben mindig van valami melojuk meg telen is normalisan elszamolnak es a penz mennyisege se rossz de tudgyuk van is mibol fasza brigaddal melozok a fijuk is szeretik
2014-03-23
muszaj valahol melozni mi a marketnak toljuk az ipart. sok a megrendeles sietni kell altalban de atlag felett fizetnek szereteunk nekik dolgozni
2013-04-05
Nem rossz melo jo kis penzt kapunk itt
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest III. kerület, Bojtár u. 53.

A Market Építő Zrt. 1996-ban alakult építőipari cég. Szolgáltatásai közé tartozik a generálkivitelezés, a belsőépítészet, teljes projektek megvalósítása a tervezéstől, engedélyeztetésen át, a z ingatlanok üzemeltetéséig. Emellett ingatlan tanácsadást is nyújt majd 20 éves tapasztalatára alapozva. Az elmúlt években több díjat is átvehetett a cég, munkájuk és hozzáállásuk gyümölcseként.

Vélemények más cégekről